Αξιόπιστος… ξανά

Χωρίς να χρειαστεί να σερβίρει εξαιρετικά, ο Μίλος Ράονιτς κέρδισε τον Στιβ Τζόνσον και προκρίθηκε στους “4” του Delray Beach Open

Δύο νίκες μακριά από τον πρώτο του τίτλο, εδώ και τέσσερα χρόνια, βρίσκεται ο Μίλος Ράονιτς. Ο Καναδός που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια, επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του hard court τουρνουά στη διάσημη παραλία της Φλόριντα.

Το Νο2 του ταμπλό και Νο37 της παγκόσμιας

κατάταξης, επικράτησε 7-6(3), 6-3 του Στιβ Τζόνσον στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού απέναντι στον εξίσου big server, Ρειλι Όπελκα στα ημιτελικά του Σαββάτου, μετά και τη νίκη του Αμερικανού νωρίτερα με 6-3, 6-4 επί του Σουνγού Κουόν.

Ο Ράονιτς δεν έβγαλε τους άσους που συνήθως έχει στα παιχνίδια του (μόλις τρεις), ωστόσο και παρά το break που δέχθηκε στο εναρκτήριο game της αναμέτρησης, αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός στις κρίσιμες στιγμές, ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά αγώνα.

Στον άλλο ημιτελικό του Delray Beach Open θα αναμετρηθούν Ούγκο Ουμπέρ και Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Γάλλος, Νο6 του ταμπλό, ήταν εξαιρετικός και πέτυχε εύκολη νίκη με 6-1, 6-2 επί του Φράνσις Τιαφό ενώ ο Ιάπωνας επικράτησε πολύ δύσκολα με 3-6, 7-6(5), 6-4 του 18χρονου Αμερικανού, Μπράντον Νακασίμα, στην 6η του ευκαιρία για match point μετά από δυόμιση ώρες αγώνα.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Αξιόπιστος… ξανά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα