Τρομακτική Χάλεπ, έφυγε για τελικό στο Ντουμπάι! – VIDEO

Μετά από δύο σερί πολύ δύσκολες προκρίσεις με ανατροπή, η Σιμόνα Χάλεπ μπήκε σε “god mode” διαλύοντας τη Τζένιφερ Μπράντι και αντιμετωπίζει την “καυτή” Έλενα Ριμπάκινα στον τελικό!

Τέλος τα…χτυπόκαρδια για Χάλεπ!

Η Ρουμάνα τενίστρια πέρασε τα πάνδεινα για να αποκλείσει τις Ονς Τζαμπέρ και Αρίνα Σαμπαλένκα στους προηγούμενους γύρους στο Ντουμπάι, αλλά “ξέσπασε” πάνω στη Τζένιφερ Μπράντι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων διέλυσε την big

hitter Αμερικανίδα με 6-2, 6-0 με την, πιθανώς, καλύτερή της εμφάνιση τη φετινή σεζόν και προκρίθηκε στον πρώτο φετινό της τελικό WTA!

Η Χάλεπ θα ψάξει, λοιπόν, τον πρώτο της τίτλο στο Ντουμπάι μετά το 2015 και αντίπαλός της θα είναι η πιο φορμαρισμένη παίκτρια στο τουρ αυτή τη στιγμή, η θαυματουργή 20χρονη, Έλενα Ριμπάκινα!

Η 20χρονη Καζάκα δεν σταματιέται αυτήν την περίοδο και φτάνει σε back to back τελικό WTA μετά τη νέα νίκη της επί της Πέτρα Μάρτιτς με 7-6(5), 7-6(2).

Στα πέντε συνολικά τουρνουά που έχει αγωνιστεί φέτος, έχει φτάσει μάλιστα σε τέσσερις τελικούς σε ένα τρελό κρεσέντο!

Ήδη έχει εξασφαλίσει νέο career high στο Νο17 του κόσμου το οποίο φυσικά θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο αν πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της κερδίζοντας και τη Χάλεπ στον τελικό του Σαββάτου.

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (+2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρομακτική Χάλεπ, έφυγε για τελικό στο Ντουμπάι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα