Ετοιμαστείτε: Έκλεισε το special επεισόδιο των Friends -Έρχονται στο HBO Max (vid)

Είναι επίσημο! Τα… Φιλαράκια (Friends) μας επιστρέφουν. Για μία και μοναδική παράσταση! Το τέλειο… δόλωμα για την έτσι και αλλιώς αναμενόμενη εκτόξευση μιας νέας συνδρομητικής πλατφόρμας, του HBO Max.

Δεκαέξι χρόνια μετά από εκείνο το τελευταίο επεισόδιο που έκλεισε με πολλά δάκρυα, όχι μόνο από τους ηθοποιούς, αλλά και απ’ τους τηλεθεατές που το παρακολούθησαν, το παρεάκι της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Τουλάχιστον όσες χωρούν σε ένα special επεισόδιο. Η φημολογία τόσων μηνών απέκτησε σάρκα και οστά μετά την επίσημη ενημέρωση.

Οι

ηθοποιοί Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer και Matt LeBlanc ενημέρωσαν ταυτόχρονα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram για τη μεγάλη επιστροφή.

Ανεβάζοντας ακριβώς την ίδια φωτογραφία!

Η οποία κρύβει και κάτι ακόμη σπέσιαλ. Την αμοιβή τους. Τα παλιά χρόνια, τα… Φιλαράκια λάμβαναν 1.000.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο. Τώρα θα πάρουν 3.000.000-4.000.000 δολάρια ο καθένας!

Όχι και άσχημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 21 Φεβ, 2020 στις 2:04 μμ PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ετοιμαστείτε: Έκλεισε το special επεισόδιο των Friends -Έρχονται στο HBO Max (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα