Τα “έχωσε” στον Μεντβέντεφ ο προπονητής του

Και δημόσια μάλιστα!

Μιλάμε για τον επί χρόνια συνεργάτη του Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον Γάλλο Ζιλ Σερβάρα, τον άνθρωπο που είναι στο πλάι του 23χρονου Ρώσου από τα χρόνια που δεν τον ήξερε…κανείς μέχρι και τα τωρινά χρόνια της εκτόξευσης του αθλητή του.

Ωστόσο, η σεζόν 2020 δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά για τον Μεντβέντεφ και η εικόνα που έδειξε στο χαμένο πρώτο σετ (1-6) κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ, εξόργισε τον Σερβάρα που εξηγεί πώς βίωσε τις συγκεκριμένες στιγμές.

“Όταν τον βλέπω να

έχει αυτή τη συμπεριφορά και να γκρινιάζει διαρκώς για όλους τους χαμένους πόντους, με ενοχλεί πάρα πολύ. Είπα στον εαυτό μου: “Πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ή εγώ ή αυτός. Ήθελα να του δείξω ότι αν συνέχισε έτσι, απλά θα προσέκρουε σε έναν τοίχο. Σηκώθηκα και πήγα να του πω δυο κουβέντες. Παλιότερα στο Σινσινάτι δεν το είχα κάνει και είχαμε λογομαχήσει μετά το ματς. Ήθελα να δω μια αντίδραση από αυτόν”.

Ο ίδιος ο Μεντβέντεφ παραδέχτηκε, μετά το ματς το οποίο κέρδισε τελικά, ότι η στάση του ήταν απαράδεκτη.

“Και όλο το box μου να έφευγε μετά το πρώτο σετ θα το κατανοούσα πλήρως. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο, όμως, πήρα όλη τη θετική ενέργεια πίσω. Μετά το ματς, δεν είπα κουβέντα πάντως” επισήμανε ο Ρώσος.

Πάντως, παρά τα “παχιά” λόγια δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση στην ήττα του από τον Ζιλ Σιμόν στα ημιτελικά όταν και συνέχισε να έχει εντελώς αρνητική εικόνα σώματος ενώ παράλληλα ξέσπασε στη ρακέτα του φανερά εκτός τόπου και χρόνου στο πνευματικό κομμάτι.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα “έχωσε” στον Μεντβέντεφ ο προπονητής του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα