Αττάλεια: Στα προημιτελικά με δύο bagel η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη εξασφάλισε μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000$ στην Αττάλεια, στο 7ο τουρνουά Antalya Series, επικρατώντας με 6-0, 5-7, 6-0 της 18χρονης Ιταλίδας (lucky loser), Μπεατρίτσε Ρίτσι σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε μετά από 2 ώρες και 13 λεπτά. 

Για την Ελληνίδα τενίστρια αυτή ήταν η 30η νίκη μέσα στη σεζόν (30-10), αλλά και η 27η σε χωμάτινη επιφάνεια, έχοντας φτάσει συνολικά στο 74% νικών στις αναμετρήσεις της. 

Παρά το γεγονός ότι η Σακελλαρίδη

κέρδισε τα δύο από τα τρία sets με bagel, το 2ο set ήταν και το πιο συγκλονιστικό, το οποίο είχε διάρκεια 80 λεπτά! Το πιο όμως θετικό στοιχείο για την 18χρονη Σακελλαρίδη ήταν το ότι ακόμα και με 2-5 πίσω δεν άφησε το set και προσπάθησε μέχρι τον τελευταίο πόντο. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Νο503 του κόσμου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 σβήνοντας κι ένα set-point (στο service της) στο 9ο game, ενώ βρέθηκε με break-points στο 10ο game έχοντας την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με 6-5. 

Ωστόσο, όχι μόνο δεν μπόρεσε να φτάσει σε break, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε η ίδια break από την Ιταλίδα (7-5) κάνοντας το 1-1, οδηγώντας το παιχνίδι στο decider set, όπου εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική, όπως και στο 1ο set, φτάνοντας στην πρόκριση.

Στα προημιτελικά θα περιμένει μία εκ των Τζούλια Αβντέεβα (Ρωσία) και Ρίνα Σάιγκο (Ιαπωνία), η οποίες αγωνίζονται την Πέμπτη το μεσημέρι. 

Με την Αβντέεβα η Σακελλαρίδη συνεργάζεται και στο διπλό εκεί όπου την Πέμπτη ( όχι πριν τις 15:00 GR) θα παίξουν για την προημιτελική φάση απέναντι στις Ρουμάνες Άνκα Αλέξια Τοντόνι και Αρίνα Γκαμπριέλα Βασιλέσκου. 

ITF 15.000$ SINGLES DRAW ANTALYA SERIES |DOUBLES

The post Αττάλεια: Στα προημιτελικά με δύο bagel η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα