Ασύλληπτη ανατροπή και τελικός για Στίβενς! – VIDEO

Μπορεί να έχασε με bagel το πρώτο σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα, ωστόσο, η Σλόαν Στίβενς παρέμεινε αήττητη στο φετινό WTA Finals και με μια τρομερή ανατροπή απέκλεισε την Τσέχα για να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Επική Στίβενς!

Τι και αν έχασε το πρώτο σετ με 6-0 και έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση;

Η 25χρονη τενίστρια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και την ατσάλινη θέση να μην αφήσει να πάνε στον “βρόντο”

οι τρεις νίκες που πήρε στον round robin γύρο και με μια τρομερή ανατροπή, απέκλεισε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 0-6, 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στον τεράστιο τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα!

Αποδόθηκε, έτσι, τρόπον τινά δικαιοσύνη μιας και οι δύο αήττητες τενίστριες από τους ομίλους προκρίθηκαν τελικό στον μεγάλο τελικό όπου αναγκάστηκα μία θα φύγει με το τρόπαιο και η άλλη ηττημένη!

Η αρχή του ματς ήταν απλά καταστροφική για την Αμερικανίδα τενίστρια μιας και έχασε τα πρώτα οκτώ(!) games του αγώνα με συνέπεια να μείνει πίσω με 6-0 και 2-0 στο δεύτερο σετ, μία εξέλιξη που θα μπορούσε από μόνη της να την έχει “συντρίψει” πνευματικά.

Σε αυτό το κομμάτι του αγώνα, είχε δεχτεί τέσσερα breaks, είχε χάσει εντελώς τη μάχη της βασικής γραμμής από την Τσέχα και γενικώς όλα κυλούσαν πολύ άσχημα για αυτήν.

Ωστόσο, αναθάρρησε.

Το πρώτο κερδισμένο της game στο σερβίς της Πλίσκοβα άρχισε να της δίνει ψυχολογία και τελικά, με πολύ καλά return games, πλήγωσε πολύ την Τσέχα που είδε το σερβίς της να σπάει τρεις φορές και ξαφνικά τη Στίβενς να ισοφαρίζει και να θέτει νέους όρους στο ματς!

Το μομέντουμ ήταν πλέον με την Αμερικανίδα και δεν έφυγε ποτέ από τα χέρια της.

Στο τρίτο σετ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος και με αέρα τελικού προκρίθηκε στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής όπου την περιμένει η επίσης αήττητη και σε εξαιρετική κατάσταση Ελίνα Σβιτολίνα σε ένα ματς που τα προγνωστικά περισσεύουν!

Σάββατο, 27/10: Ημιτελικοί WTA Finals

Stephens (USA) beat Pliskova (Czech Republic) 0-6 6-4 6-1
Svitolina (Ukraine) beat Bertens (Netherlands) 7-5 6-7(5) 6-4

WTA FINALS DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασύλληπτη ανατροπή και τελικός για Στίβενς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα