Αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ! – VIDEO

Ενώ είχε κάνει ένα αψεγάδιαστο τουρνουά μέχρι τον ημιτελικό γύρο, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έπεσε θύμα έκπληξης από τον εκπληκτικό Μάριους Κόπιλ και έμεινε εκτός τελικού της Βασιλείας!

Δεν είχε συνέχεια η πολύ καλή πορεία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη Βασιλεία!

Ο 21χρονος Γερμανός είχε φτάσει “σφαίρα” μέχρι τον ημιτελικό γύρο δίχως να έχει χάσει ούτε σετ, ωστόσο, ο Μάριους Κοπίλ ήρθε με φόρα και τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα κερδίζοντάς τον με 2-1 σετ, 6-3,

6-7(6), 6-4 και του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τέταρτο φετινό του τίτλο!

Παρά την ψυχωμένη και εξαιρετική εμφάνιση του έμπειρου Ρουμάνου που δεν πτοήθηκε ούτε από την οριακή απώλεια του δεύτερου σετ, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ακόμα ένα “κάζο” για τον πολυδιαφημισμένο Ζβέρεφ που ήταν το ακλόνητο φαβορί για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό.

Ωστόσο, ο qualifier Κόπιλ είχε άλλη άποψη!

Μετά τον Μάριν Τσίλιτς, κερδίζει και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίνεται πανάξια στον πρώτο τελικό της σειράς ATP 500 της καριέρας του, και μόλις δεύτερο τελικό συνολικά μετά τη Σόφια επίσης στη φετινή σεζόν.

Και φυσικά, η μεγάλη δύναμη του 28χρονου Ρουμάνου ήταν το σερβίς του.

Ούτε μία φορά σε ολόκληρο τον αγώνα δεν υπέστη break από τον Γερμανό τενίστα παρά το γεγονός ότι οι επιστροφές του Ζβέρεφ, μέχρι τον ημιτελικό, έκαναν θραύση στο τουρνουά.

Το άγχος το είχε ξεκάθαρα ο Ζβέρεφ που δεν “απελευθερώθηκε” ούτε όταν κέρδισε στα σημεία το δεύτερο σετ και θεωρητικά είχε το μομέντουμ με το μέρος του.

Ο Κόπιλ είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσο το ματς βάδιζε προς τα τελευταία games και τελικά, σερβίροντας πρώτος, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αυξανόμενη πίεση στους “ώμους” του Ζβέρεφ και του έσπασε το σερβίς στο πιο κρίσιμο σημείο για να πάρει θέση στον πιο σημαντικό τελικό της ζωής του!

Εκεί που θα αντιμετωπίσει είτε τον τεράστιο Ρότζερ Φέντερερ!

Σάββατο, 27/10: Ημιτελικοί Swiss Indoors

Copil (Romania) beat Zverev (Germany) 6-3 6-7(6) 6-4
Federer (Switzerland) beat Medvedev (Russia) 6-1 6-4

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

Περισσότερα σε λίγο…

The post Αποκλείστηκε ο Ζβέρεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα