Ασταμάτητος Σίνερ, έτοιμος για κούπα! – VIDEO

Ο Γιάνικ Σίνερ σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε σοβαρότητα και μιλώντας σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού ξεπέρασε το εμπόδιο του Γάλλου Αντριάν Μαναρίνο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Όπεν της Σόφιας.

Ο 19χρονος Ιταλός σε λιγότερο από μιάμιση ώρα παιχνιδιού, κατάφερε να επικρατήσει του Μαναρίνο με 6-3, 7-5 και με αυτή τη νίκη θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά στη καριέρα του να αγωνιστεί και να κατακτήσει έναν τελικό σε ATP Tour.

Ο Νο.44 στη παγκόσμια κατάταξη Σίνερ, πήρε το πρώτο σετ

εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό σερβίς του, μη αφήνοντας να περιθώρια στον Γάλλο τενίστα να μπορέσει να βρει λύσεις.

Το 81% ποσοστό κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς φανερώνει και την μεγάλη κυριαρχία που έδειξε στο κομμάτι αυτό ο Ιταλός, ο οποίος χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία για break, για να την αξιοποιήσει και ουσιαστικά να διασφαλίσει τη κατάκτηση του εναρκτήριου σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο αμφίρροπο με τον Αντριάν Μαναρίνο να ανεβάζει το ποσοστό του στο πρώτο σερβίς και να πιέζει τον αντίπαλο του περισσότερο από τη baseline.

Ο νεαρός Ιταλός, έδειξε ψυχραιμία σε κρίσιμα σημεία, καθώς τρεις φορές που χρειάστηκε να σώσει break points, το έκανε, δύο φορές στο 2-1 games και μια όταν χρειάστηκε να κρατήσει το σερβίς του για το 3-3. Όλα αυτά ήταν αρκετά για να καταφέρει ο Σίνερ να πάρει τη νίκη και αυτόματα τη πρόκριση στο Όπεν της Βουλγάρικης πρωτεύουσας και πλέον θα περιμένει το νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στον Βάζεκ Ποσπισίλ και Ρίτσαρντ Γκασκέ.

Ο 19χρονος τενίστας με αυτή του τη νίκη, έφτασε τις 12 στα τελευταία 15 παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα.

Αντίπαλος του στον τελικό του Σαββάτου για το τελευταίο τουρνουά της σεζόν πριν το ATP Finals θα είναι ο Βάσεκ Πόσπισιλ!

Ο 30χρονος Καναδός φτάνει στον δεύτερο τελικό στη σεζόν και τρίτο συνολικά στην καριέρα του μετά την τρομερή ανατροπή που έκανε κόντρα στον Ρισάρ Γκασκέ, 6-7(6), 6-2, 6-0 αλλά θα είναι το αουτσάιντερ για τον πρώτο του ATP τίτλο κόντρα στον Σίνερ.

SOFIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ασταμάτητος Σίνερ, έτοιμος για κούπα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα