Ανανέωσε με Lacoste ο Μεντβέντεφ

Μπορεί να μην είναι το ίδιο εμπορικός με τους Big 3 ή ακόμα και με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ωστόσο ο Ντανίλ Μεντβέντεφ φέρνει κάτι διαφορετικό στο χώρο του τένις και αυτό το έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα η Lacoste.

Ο διάσημος Γαλλικός οίκος, με έτος ίδρυσης το 1933, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ρώσο πρωταθλητή για τα επόμενα έξι χρόνια, μέχρι το 2026

H Lacoste

είναι χορηγός ένδυσης του Μεντβέντεφ, ωστόσο η απουσία του οίκου από τον τομέα της τενιστικής υπόδησης, αναγκάζει τον Ρώσο να φοράει Nike παπούτσια.

“Η Lacoste υπερήφανα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το ανερχόμενο αστέρι του τένις, Ντανίλ Μεντβέντεφ μέχρι το 2026. Η ουσία της ίδρυσης του brand είναι η κομψότητα και αυτό το πνεύμα θέλει να υπηρετήσει η Lacoste με την ανανέωση του συμβολαίου” ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρίας στο twitter.

Lacoste is proud to announce the renewal of the contract with rising tennis star @DaniilMedwed until 2026. In the essence of the brand's founder, it is his elegance of play and his spirit that Lacoste wishes to transmit through the extension of his contract. #TeamLacoste pic.twitter.com/aToiLRk22g

Lacoste (@LACOSTE) November 12, 2020

The post Ανανέωσε με Lacoste ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα