ATP Finals: Οι πανίσχυροι όμιλοι του Λονδίνου- DRAW

Σε στενό κύκλο, λόγω των περιορισμό για την πανδημία του Covid-19, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πολυαναμενόμενου τελευταίου τουρνουά της σεζόν, που ξεκινάει την Κυριακή (15/11) στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο Group London 2020 μαζί με τον επικεφαλής Ράφαελ Ναδάλ, τον τενίστα που κέρδισε στον περσινό τελικό, Ντόμινικ Τιμ

και τον πρωτάρη αλλά εξαιρετικά επικίνδυνο, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στο Group Tokyo 1970, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει με τους φορμαρισμένους Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ ενώ τον όμιλο συμπληρώνει ο πρωτάρης, Ντιέγκο Σβάρτσμαν που όποιος τον υποτιμήσει, θα το πληρώσει.

Group Tokyo 1970

@DjokerNole
@DaniilMedwed
@AlexZverev
@dieschwartzman

Group London 2020

@RafaelNadal
@ThiemDomi
@StefTsitsipas
@AndreyRublev97 #NittoATPFinals #ATPTour pic.twitter.com/ChNL6HX91y

ATP Tour (@atptour) November 12, 2020

Με βάση τα δύο γκρουπ, αναμένεται να δούμε σπουδαίο και συναρπαστικό τένις, στην τελευταία χρονιά της διοργάνωσης στη φαντασμαγορική, έστω και άδεια, O2 Arena.

Ειδικά ο όμιλος του Ναδάλ με Τιμ, Τσιτσιπά και Ρούμπλεφ, είναι ορθάνοιχτος για όλους τους συμμετέχοντες αν και οι δύο περσινοί φιναλίστ του θεσμού, προέρχονται από τραυματισμό και είναι ερωτηματικό κατά πόσο έχει επηρεαστεί η προετοιμασία τους για το year-end Championships.

Στο γκρουπ του Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα ημιτελικά ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Σβάρτσμαν που είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες, θα συμπεριφερθεί στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Ο Ματέο Μπερετίνι και ο Ντένις Σαποβάλοφ, βρίσκονται στο Λονδίνο καθώς είναι οι δύο αναπληρωματικοί σε περίπτωση που κάποιος από τους “8” κορυφαίους, αποσύρουν τη συμμετοχή τους πριν ή κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Από την Κυριακή θα διεξάγονται δύο αγώνες καθημερινά, στις 16:00GR και στις 22:00GR και μένει να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών.

Group Tokyo 1970
1. Νόβακ Τζόκοβιτς
2. Ντανίλ Μεντβέντεφ
3. Αλεξάντερ Ζβέρεφ
4. Ντιέγκο Σβάρτσμαν

Group London 2020
1. Ράφαελ Ναδάλ
2. Ντόμινικ Τιμ
3. Στέφανος Τσιτσιπάς
4. Αντρέι Ρούμπλεφ

The post ATP Finals: Οι πανίσχυροι όμιλοι του Λονδίνου- DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα