Ασταμάτητος ο Νάντο! – VIDEO

Στον 23ο τελικό της καριέρας του στο ATP Tour, θα αγωνιστεί ο Φερνάντο Βερντάσκο

Ούτε ο φορμαρισμένος και πολύ δύσκολος στο χώμα, Φάμπιο Φονίνι, μπόρεσε να βάλει φρένο στον ασταμάτητο Βερντάσκο στο Ρίο ντε Τζανέϊρο!

Πραγματοποιώντας άλλη μια επιβλητική εμφάνιση, ο αριστερόχειρας Μαδριλένος επικράτησε 6-1, 7-5 του εκκεντρικού Ιταλού και προκρίθηκε στον τελικό της ATP 500 διοργάνωσης όπου

θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Ζβάρτσμαν, μετά και την αναμενόμενη νίκη του Αργεντίνου επί του Νίκολας Γιάρι με 7-5, 6-2.

Το ρεκόρ του Βερντάσκο δεν είναι ιδιαίτερα καλό στους τελικούς αφού έχει αγωνιστεί σε 22 ματς τίτλου, με μόλις 7 νίκες! Τελευταίος τελικός του Νάντο ήταν πέρυσι στο Ντουμπάι όπου ηττήθηκε από τον Μάρει ενώ ο τελευταίος του τίτλος ήταν το 2016 στο Βουκουρέστι.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στον τελικό, για πρώτη φορά εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια που περίμενα να έρθω σε αυτή την πόλη, με βοήθησαν να βρω την έξτρα ενέργεια και το κίνητρο για να παίξω στον τελικό, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά” είπε ο Βερντάσκο ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό μαζί με τον συμπατριώτη του Νταβίντ Μαρέρο, κερδίζοντας τους Μέκτιτς/Πέγια με 5-7, 7-5, 10-8 σε 1 ώρα και 50 λεπτά!

Ο εκπληκτικός πόντος από τον τελικό του διπλού

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ντιέγκο Ζβάρτσμαν αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο στο εναρκτήριο σετ απέναντι στον 22χρονο Χιλιανό, Νίκολας Γιάρι τον οποίον κέρδισε με 7-5, 6-1 σε 77 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court.

“Ήμουν νευρικός στο τέλος του 1ου σετ. Δεν ήταν εύκολο να το κλείσω. Πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο. Στο 2ο σετ, εκμεταλλεύτηκα όλες τις ευκαιρίες μου” είπε ο 25χρονος άσος, Νο23 στον κόσμο και Νο6 του ταμπλό.

Σβάρτσμαν και Βερντάσκο θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, με τον Αργεντίνο να έχει κερδισει την πρώτη τους μονομαχία στο χωμάτινο τουρνουά της Νίκαιας το 2016.

RIO OPEN DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

The post Ασταμάτητος ο Νάντο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα