Να τον πιεις στο ποτήρι! – VIDEO

Ενας αψεγάδιαστος Κάρεν Κατσάνοφ κέρδισε πεντακάθαρο έναν “νωθρό” Τόμας Μπέρντιχ και προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό καριέρας του παίζοντας, ίσως, το καλύτερο τένις της ζωής του!

Περιμέναμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ημιτελικό αλλά μόνο αυτό δεν είδαμε!

Ο Κάρεν Κατσάνοφ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησής του με τον Τόμας Μπέρντιχ για τα ημιτελικά του Moselle Open της Μασσαλίας και ο 21χρονος Ρώσος επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία, 6-3, 6-2, επί ενός κάκιστου Τσέχου.

Ο Κατσάνοφ έπαιξε πραγματικά ολοκληρωτικό τένις με καταπληκτικές επιστροφές (δημιούργησε συνολικά 15(!)

break point), δείγμα και της πολύ κακής μέρας που βρέθηκε συνολικά ο αντίπαλός του.

Ηταν σταθερός μα και συνάμα επιθετικός από τη βασική γραμμή και με περίσσια αυτοπεποίθηση, ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Μπέρντιχ που, ούτως ή αλλώς, δεν ήταν καθόλου καλός.

Σχεδόν κάθε service game του Τσέχουν δημιουργούσε break point ευκαιρίες για τον Ρώσο που έκανε τελικά δύο στο πρώτο σετ έχοντας συνολικά 10 ευκαιρίες για σπάσιμο σερβίς!

Τίποτα δεν λειτουργούσε καλά για τον Μπέρντιχ, από την άλλη, καθώς ούτε το σερβίς ούτε τα groundstrokes δεν ήταν αξιόπιστα, ενώ ό,τι ανέβασμα στο φιλέ επιχείρησε δεν γινόταν με ιδιαίτερα καλες προϋποθέσεις.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ καθώς ο Κατσάνοφ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και πολύ εύκολα έκανε ακόμα δύο breaks για να προκριθεί στον δεύτερο τελικό της καριέρας του μετά τον πρώτο επιτυχημένο στο Chengdu πριν από δύο χρόνια.

Στον δεύτερο ημιτελικό της μέρας, τέλος στην ξέφρενη πορεία του Ιλια Ιβάσκα στη Μασσαλία έβαλε ο Λούκα Πούιγ που κέρδισε τον 23χρονο Λευκορώσο με 6-3, 7-6(5) και στοχεύει στον τρίτο του τίτλο επί Γαλλικού εδάφους μετά το Μετς και το Μονπελιέ πρόσφατα!

Σάββατο, 24/2: Ημιτελικοί Moselle Open

Khachanov (Russia) beat Berdych (Czech Republic) 6-3 6-2

Pouille (France) beat Ivashka (Belarus) 6-3 7-6(5)

MOSSELLE OPEN DRAW l OOP

Kώστας Αϊτάκης

The post Να τον πιεις στο ποτήρι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα