Τα έβαλε με τον Μπερνάρντες ο Φονίνι

Σαν κλασικός Φάμπιο Φονίνι, για ακόμη μια φορά στην καριέρα του ο Ιταλός… μάλωσε έντονα με τον έμπειρο Βραζιλιάνο διαιτητή Κάρλος Μπερνάρντες, ο οποίος ήταν ο άρχων του αγώνα στο πρόσφατο παιχνίδι του Νο21 του κόσμου με τον Τένις Σάντγκρεν, για τους ”32” του Rio Open στην Βραζιλία.

Ο Φονίνι τα έβαλε με τον Μπερνάρντες για μια απόφαση του Βραζιλιάνου στο τρίτο και καθοριστικό σετ του αγώνα. Ο 29χρονος είχε διαφορετική

άποψη από τον umpire και δεν άργεισαι να το δείξει. Όντας εξαγριωμένος, πήγε με θυμό προς το μέρος του διαιτητή, τον οποίο ”στόλισε” με κάποια… Ιταλικά.

Μεταξύ αυτών που είπε ο Φονίνι στον Μπερνάρντες, ήταν και η συγκεκριμένη φράση: ”Ορκίζομαι στον γιο μου, πως δεν πρόκειται να αφήσω ξανά να είσαι διαιτητής σε παιχνίδι μου”.

Μάλλον ο ”Fogna” ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για να ορκιστεί στον αγαπημένο του γιο, όμως όπως ανέφερε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, δεν μετανιώνει για την στάση του: ”Η απόφαση ήταν για γέλια, ήταν πασιφανές πως έκανε λάθος ο Μπερνάρντες, δεν μετανιώνω για την αντίδρασή μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τα έβαλε με τον Μπερνάρντες ο Φονίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα