Το Ντουμπάι της ανήκει! – VIDEO

Μια καταπληκτική Ελίνα Σβιτολίνα διέλυσε μια άδεια από δυνάμεις Ντάρια Κασάτκινα και υπερασπίστηκε τον τίτλο της στη σπουδαία διοργάνωση του Ντουμπάι βάζοντας θεμέλια για μια ακόμα πλούσια σε τίτλους σεζόν!

Δεν είχε αντίπαλο!

Σοβαρή, πειθαρχημένη και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο, η Ελίνα Σβιτολίνα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και την αναμενόμενο κούραση της Κασάτκινα για να την κερδίσει πολύ πειστικά με 6-4, 6-0 στον τελικό του σπουδαίου Dubai Championships κατακτώντας τον ενδέκατο τίτλο καριέρας της και δεύτερο

φετινό (μετά το Brisbane).

H 23χρονη Ουκρανή έπαιξε φοβερό τένις σε όλη τη διάρκεια του ματς και συνάντησε αντίσταση μόνο για ένα σετ από την Κασάτκινα που ήταν φανερά εντελώς άδεια πνευματικά και σωματικά από τους πολύ δύσκολους αγώνες που προηγήθηκαν και τα μεγάλα ματς που κέρδισε.

Ηταν ανταγωνιστική για ένα σετ έχοντας το γνωστό της εκνευριστικά σταθερό παιχνίδι από τη βασική γραμμή αλλά η Σβιτολίνα δεν είχε διάθεση για καρδιοχτύπια και με τρομερό τένις δεν της άφησε περιθώρια πίστης στη νίκη.

Στο δεύτερο σετ, ήταν η μόνη που υπήρχε στο γήπεδο μιας και η Κασάτκινα δεν μπορούσε να βρει το κανονικό της επίπεδο και μοιραία υποτάχθηκε πλήρως στις ορέξεις της αντιπάλου της που τη φιλοδώρησε με το bagel.

Κατά τα άλλα, βέβαια, η εβδομάδα της Κασάτκινα μόνο κακή δεν ήταν καθώς με νίκες επί των Κόντα και Μουγκουρούθα, βρέθηκε σε έναν σπουδαίο τελικό που θα της βελτιώσει την κατάταξη από το Νο24 που βρίσκεται τώρα η μόλις 20 ετών Ρωσίδα.

Σάββατο, 24/2: Τελικός Dubai Open
Svitolina (Ukraine) beat Kasatkina (Russia) 6-4 6-0

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW

Kώστας Αϊτάκης

The post Το Ντουμπάι της ανήκει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα