Αργεί το comeback

18:31 8/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Μαριόν Μπαρτολί στο γυναικείο τουρ δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Miami Open μιας και η 34χρονη Γαλλίδα δεν αισθάνεται να βρίσκεται ακόμα στο 100%.

Η Μαριόν Μπαρτολί είναι ήδη νικήτρια σε έναν πολύ μεγαλύτερο αγώνα: στον αγώνα της ζωής!

Η 34χρονη Γαλλίδα, κάτοχος του Wimbledon το 2013 κατάφερε να ξεπεράσει το μυστηριώδες πρόβλημα υγείας από το οποίο είχε χάσει πάρα πολύ βάρος έχοντας μια πολύ καταπονημένη εικόνα και φτάνοντας

στα πρόθυρα και του θανάτου.

Πριν από μερικούς μήνες, η Μπαρτολί σόκαρε το τενιστικό κοινό όταν ανακοίνωσε την επιστροφή της στο επαγγελματικό τένις μετά τα όσα, πάρα πολύ δύσκολα, πέρασε!

Εξαρχής, δήλωνε ευθαρσώς πως δεν θα επέστρεφε τιμής ένεκεν αλλά με σκοπό να παίξει πολύ καλό τένις και να φτάσει, γιατί όχι, ξανά μέχρι το Τοπ20!

Η αρχική ημερομηνία επιστροφής ήταν το προσεχές Miami Open αλλά πάντα υπήρχε η πιθανότητα αυτό να μετατοπιστεί αν η ίδια δεν ένιωθε στο 100%.

Τελικά, αυτό ακριβώς συνέβη και η Μπαρτολί απέσυρε τελικά τη συμμετοχή της από τη Φλόριντα με το Monterrey (2-8/4) να φαντάζει τώρα η επόμενη πιο πιθανή στιγμή να την δούμε ξανά στο κορτ μιας και έχει εξασφαλίσει wild card από τη διοργάνωση.

“Νιώθω πολύ καλά με τα groundstrokes. Είμαι σχεδόν στο επίπεδο που θέλω. Το θέμα είναι η κίνηση μέσα στο κορτ που είναι λογικό να έχει επηρεαστεί μετά από πενταετή απουσία. Αλλαξα λίγο και την τεχνική στο σερβίς και πρέπει να το βρω περισσότερο με τη δύναμη που παράγω” ανέφερε η Μαριόν.

“Νιώθω ήδη νικήτρια. Δεν βάζω τώρα κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Η ρουτίνα μου έχει προφανώς αλλάξει πάρα πολύ αλλά είναι κάτι που ήθελα γιατί ξανακάνω το πάθος μου. Το πάω μέρα με τη μέρα πλέον!” κατέληξε η Γαλλίδα πρωταθλήτρια.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αργεί το comeback appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα