Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για Σαράποβα – VIDEO

09:33 8/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ξεκίνησε η δράση στο γυναικείο τουρνουά του Indian Wells με τις Οσάκα, Βίκερι, Σάκκαρη, Μπένσιτς και Ανισίμοβα να κλέβουν την παράσταση στην πρεμιέρα

Η επιστροφή της Μαρία Σαράποβα στο Indian Wells μετά από τρία χρόνια, συνδυάστηκε με ήττα από την ανερχόμενη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα! Η 20χρονη Γιαπωνέζα, Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, με θαρραλέο τένις και άγνοια κινδύνου, περιόρισε τα όπλα της διάσημης αντιπάλου της και μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά στο κεντρικό court, έφυγε νικήτρια με 6-4, 6-4 για τον 1ο γύρο του BNP Paribas

Open!

H Σαράποβα αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα στο σερβίς της και ειδικά στο 2ο όπου είχε μόλις 6/24 κερδισμένους πόντους (25%) με αποτέλεσμα να δεχθεί 5 break από την ταλαντούχα Οσάκα.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο41 στον κόσμο, κατάφερε να επιστρέψει από το 4-1 κάτω στο εναρκτήριο σετ, όμως με ένα double fault έδωσε νέο break στην Γιαπωνέζα, την ώρα που σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ.

Ίδια εικόνα και στο 2ο, με την Οσάκα να προηγείται 4-1 και τη “Μάσα” να ισοφαρίζει σε 4-4, πριν η 20χρονη κατακτήσει τα δύο τελευταία game και ολοκληρώσει το θρίαμβό της.

Στις “32” της Mandatory διοργάνωσης, η Οσάκα θα αντιμετωπίσει την 31-Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα που είχε bye στον 1ο γύρο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας ξεχώρισε η εντυπωσιακή νίκη της Μαρία Σάκκαρη επί της Ντόνα Βέκιτς αλλά και η επική ανατροπή της Μπελίντα Μπένσιτς επί της Τιμέα Μπάμπος.

Η 20χρονη Ελβετίδα, Νο68 στον κόσμο, επιβλήθηκε 1-6, 6-1, 7-6(4) της αντιπάλου της μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά αγώνα, σφραγίζοντας το ραντεβού με τη 8-Γέλενα Οσταπένκο στην επόμενη φάση.

Ακόμη μια ήττα γνώρισε η Τζίνι Μπουσάρ, αυτή τη φορά από τη Αμερικανίδα qualifier, Σάκια Βίκερ. Η Καναδέζα η οποία έχει κατρακυλήσει στο Νο116 της παγκόσμιας κατάταξης (career high No5), ήταν ευάλωτη στο 2ο σερβίς και ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από την 22χρονη αντίπαλό της.

Επόμενη αντίπαλος για τη Βίκερι, το Νο3 του ταμπλό και του κόσμου, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Την πρώτη της top level νίκη πέτυχε η Αμάντα Ανασίμοβα που συνέτριψε με 6-2, 6-2 την κατά 16 χρόνια μεγαλύτερη, Πολίν Παρμεντιέ.

Η 16χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν στα junior, θα αντιμετωπίσει την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα στο 2ο γύρο.

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς στα επίσημα τουρνουά, με την θρυλική Αμερικανίδα να αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Αποκλεισμός στον 1ο γύρο για Σαράποβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα