Άρχοντας Τσονγκά στο Μονπελιέ! – VIDEO

Με μια αρχοντική εμφάνιση στον τελικό του Open Sud de France στο Μονπελιέ, ο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά κέρδισε τον Πιέρ-Ιγκ Ερμπέρ και κατέκτησε τον 17ο τίτλο καριέρας του!

Η αρχή της αγωνιστικής σεζόν 2019 βαίνει εξαιρετικά για τον έμπειρο 33χρονο τενίστα.

Ο Τσονγκά έχασε περίπου εννιά μήνες από τη σεζόν 2018 με συνέπεια να έχει πέσει κάτω από το Top200 (210 αυτή τη στιγμή) αλλά έχει ήδη φέτος έναν ημιτελικό στο Brisbane, έναν αποκλεισμό

στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς και πλέον τον τίτλο στο Μονπελιέ!

Αφού επιβίωσε δύο φορές σε ματς στα οποία βρέθηκε με σετ πίσω, ο Τζο έκανε “πάρτι” στον ημιτελικό και στον τελικό γύρο κερδίζοντας στη σειρά τους Άλμποτ και Ερμπέρ με μεγάλη άνεση!

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής κόντρα στον συμπατριώτη του, ο Τζο ήταν απλά άψογος έχοντας σε τρομερή μέρα το σερβίς του (δεν έδωσε ούτε ένα break point στον Ερμπέρ) ενώ ήταν “κυνικός” στις δικές του ευκαιρίες για σπάσιμο σερβίς με 3/4 με συνέπεια το 6-4, 6-2 να έρθει με χαρακτηριστική ευκολία.

Η κυριαρχία του Τσονγκά στα μικρά ράλι με τη μεγάλη του επιθετικότητα απέδωσε τα μέγιστα καρπούς και εντέλει ο έμπειρος τενίστας έφυγε από το Μονπελιέ δικαιωματικά με τον 17ο τίτλο καριέρας του αφήνοντας άτιτλο τον Ερμπέρ σε τρεις τελικούς.

Επόμενος σταθμός και των δύο το 500ρι τουρνουά του Ρότερνταμ που ξεκινά τη Δευτέρα 11/1.

Κυριακή, 10/2: Τελικός Montpellier Open

Tsonga (France) beat Herbert (France) 6-4 6-2

OPEN SUD DE FRANCE DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Άρχοντας Τσονγκά στο Μονπελιέ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα