Ντέρμπι από νωρίς στη Ντόχα – DRAW

Με τις συμμετοχές κορυφαίων τενιστριών, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του δυνατού Qatar Open της Ντόχα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα…

Στο Νο1 του ταμπλό φιγουράρει η Σιμόνα Χάλεπ, που θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις της και να κυνηγήσει εκ νέου τη Νο1 θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ξεκινώντας την αναρρίχησή της από τη Ντόχα την επόμενη εβδομάδα.

Η Ρουμάνα, που κατέκτησε τον τίτλο στο Κατάρ το 2014, έχει παρ’ όλα αυτά δύσκολη κλήρωση φέτος και από τους

πρώτους γύρους θα χρειαστεί να δείξει το καλό της πρόσωπο αν θέλει να συνεχίσει στον θεσμό.

Αν και περνάει bye από τον 1ο γύρο, στη συνέχεια θα βρει μπροστά της το πάντα επικίνδυνο εμπόδιο της Γαλλίδας Καρολίν Γκαρσία, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τη φορμαρισμένη Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτι.

Αν προκριθεί στα ημιτελικά, τότε πιθανόν να τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Καρολίν Βοζνιάκι και Ελίνα Σβιτόλινα. Η μεν Δανέζα αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά και είναι Νο6 του ταμπλό, με την νεαρή Ουκρανή να βρίσκεται στο Νο4.

Οι δυο τους, λογικά δεν θα έχουν απώλειες μέχρι τα προημιτελικά οπότε και θα συναντηθούν. Η Σβιτόλινα στον 2ο γύρο θα παίξει με την Οσταπένκο, ενώ η Βοζνιάκι με την Σάσνοβιτς.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, βρίσκονται επίσης τα ονόματα της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο2), της Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο3), αλλά και της Κίκι Μπέρτενς (Νο5).

Πλίσκοβα και Κέρμπερ είναι πιθανές αντίπαλες στα ημιτελικά, όμως για να φτάσουν εκεί θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν ορισμένα διόλου χαμηλά εμπόδια.

Η Τσέχα στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Ελίζ Μέρτενς και Κατερίνα Σινιάκοβα, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς, η οποία πάντως έχει δύσκολη κλήρωση μιας και για να φτάσει στις “8” πρέπει να κερδίσει πρώτα τις Καμίλα Γκιόργκι και Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο.

Η Κέρμπερ από την πλευρά της, θα παίξει στον 2ο γύρο με την Ανέτ Κονταβέιτ και στα προημιτελικά με μια εκ των Γιούλια Γκέργκες, Αναστασία Σεβάστοβα και Μπάρμπορα Στρίτσοβα.

Πιθανοί προημιτελικοί

Χάλεπ-Μπάρτι
Σβιτολίνα-Βοζνιάκι
Κέρμπερ-Γκέργκες
Πλίσκοβα-Μπέρτενς

QATAR OPEN DRAW l OOP (+1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντέρμπι από νωρίς στη Ντόχα – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα