Καλπάζει προς τον τίτλο ο Μεντβέντεφ

19:38 9/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη Σόφια της Βουλγαρίας και με μια καθαρή νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Sofia Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

Δεν έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής στη Σόφια ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση

και ούτε ο εξαιρετικός Γκαέλ Μονφίς κατάφερε να του βάλει μεγάλα προβλήματα.

Ο Μεντβέντεφ επικράτησε του πολύπειρου Γάλλου με 6-2, 6-4 μετά από 76 λεπτά αγώνα στην Arena Armeec και προκρίθηκε έτσι στον έκτο τελικό της καριέρας του σε επίπεδο ΑΤΡ, όπου θα διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο του.

Μόλις έξι γκέιμς στάθηκε ικανός να κερδίσει ο Μονφίς κόντρα στον νεαρό Ρώσο, που έδειξε για ακόμη μια φορά πως φέτος είναι έτοιμος για σπουδαία πράγματα στο Tour.

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ο Μεντβέντεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς, που ψάχνει τον δεύτερο τίτλο ΑΤΡ στην καριέρα του, μετά το τρόπαιο που κατέκτησε στον παρθενικό τελικό του πέρυσι, στην Γενεύη.

Ο 26χρονος Ούγγρος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ματέο Μπερετίνι, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι διανύει εξαιρετική εβδομάδα και με μεγαλειώδη ανατροπή μετά από 2 ώρες και 14 λεπτά αγώνα, κέρδισε τον Ιταλό με 5-7, 7-5, 6-3.

2nd title incoming?

Marton Fucsovics battles past Berrettini 5-7 7-5 6-3 to move into his first ATP final of the season.#SofiaOpen pic.twitter.com/neaOTSotF3

Tennis TV (@TennisTV) 9 Φεβρουαρίου 2019


Αυτός, θα είναι ο δεύτερος τελικός καριέρας για τον Φούτσοβιτς, που από την ερχόμενη εβδομάδα θα δει τον εαυτό του να κερδίζει τουλάχιστον εννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και να εισέρχεται και πάλι στο Top40 του κόσμου.

SOFIA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Καλπάζει προς τον τίτλο ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα