Από τη Νέα Υόρκη στη Μελβούρνη – VIDEO

Στο δεύτερο συνεχόμενο τελικό της σε Grand Slam τουρνουά προκρίθηκε η εξαιρετική Ναόμι Οσάκα που κέρδισε την Καρολίνα Πλίσκοβα στο 2ο ημιτελικό του Australian Open 2019

Κλείστηκε ο μεγάλος τελικός των γυναικών στη Μελβούρνη!

Λίγο μετά τη νίκη της Πέτρα Κβίτοβα επί της Ντάνιελ Κόλινς, η Ναόμι Οσάκα κατάφερε να περιορίσει το επιθετικό comeback της Καρολίνα Πλίσκοβα και να σφραγίσει το σπουδαίο ραντεβού με την Τσέχα στον τελικό του πρώτου

Grand Slam της σεζόν, ο οποίος θα κρίνει και το επόμενο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Όποια κερδίσει στον τελικό του Σαββάτου, την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή της WTA!

Η κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν 2018, Ναόμι Οσάκα, ήταν εξαιρετική σε ένα ακόμη ματς στη Μελβούρνη και κατάφερε να επιβληθεί με 6-2, 4-6, 6-4 της αήττητης, μέχρι σήμερα, Καρολίνα Πλίσκοβα που μετρούσε 10 σερί νίκες μέσα στο 2019.

Σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι όπου είδαμε 76 winners, η 21χρονη Γιαπωνέζα ήταν πιο αποτελεσματική στο επιθετικό της παιχνίδι και κατάφερε να συγκρατήσει τη ψυχραιμία της στα κρίσιμα τελευταία games, ολοκληρώνοντας τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 53 λεπτά αγώνα στην κλειστή Rod Laver Arena.

Η Οσάκα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς, μπαίνοντας πολύ αποφασιστικά στο κεντρικό court, με σίγουρες κινήσεις και επιθετικές βλέψεις. Με δύο breaks στο 3ο και το 7ο game, η Γιαπωνέζα έκλεισε απόλυτα ελεγχόμενα το πρώτο σετ, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ.

Το 2ο σετ ξεκίνησε με δύο σερί breaks, αρχικά η Οσάκα (1-0) και στη συνέχεια η Πλίσκοβα (1-1), με την Τσέχα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και να κρατιέται πολύ καλύτερα στα service games της.

Τελικά, η Τσέχα κατάφερε να “χτυπήσε” την κατάλληλη στιγμή, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο break στο 10ο game (6-4), ισοφαρίζοντας το ματς.

Το γρήγορο break της Οσάκα στο 3ο game (2-1) του καθοριστικού σετ, αποδείχθηκε “χρυσό” για τη Γιαπωνέζα η οποία έσωσε και τα τέσσερα break point της αντιπάλου της στη συνέχεια και κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς της, για να ολοκληρώσει τη νίκη της.

“Περίμενα μια σκληρή μάχη. Είπα στον εαυτό μου να συγκεντρωθεί στο 3ο σετ και κατάφερα να κερδίσω. Για να είμαι ειλικρινής, φοβόμουν τόσο πολύ στα σερβίς μου στο τέλος” παραδέχθηκε η Οσάκα.

Κβίτοβα και Οσάκα θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους και θα είναι με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Australian Open, το Σάββατο στις 10:30GR το πρωί (ώρα Ελλάδος).

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Από τη Νέα Υόρκη στη ΜελβούρνηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα