Πρόκριση με απώλεια

Το ζητούμενο για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν η πρόκριση του Ολυμπιακού στον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς να σπαταληθεί ενέργεια ενόψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τρίπολη.

Για το λόγο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Στο αρχικό σχήμα είχε μόνο τους
Σα, Γκιλιέρμε, Φορτούνη και Ποντένσε. Ήλπιζε η υπόθεση πρόκριση να κλείσει γρήγορα, ώστε να τους αντικαταστήσει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πλάνο του Μαρτίνς λειτούργησε άριστα, αφού από στο 52’ ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0. Γεγονός που του επέτρεψε να αλλάξει τους Γκιλιέρμε και Φορτούνη με τους Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε πριν από τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Επιπλέον, μετά το 3-0 έβγαλε και τον Ποντένσε (στο 63’), δίνοντας την ευκαιρία στον Σολδάνο να κάνει το ντεμπούτο του. Φυσικά και δε βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα για την αξία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος των «Πειραιωτών».

Όμως, ο μυϊκός τραυματισμός του Μπουχαλάκη στο 72’ δημιουργεί πονοκέφαλο στον προπονητή του ενόψει του ματς με τον Αστέρα, αφού ο Καμαρά είναι εκτός δράσης (επίσης με μυϊκό τραυματισμό) από το πρώτο ματς με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» και κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στην Αρκαδία. Λογικά θα προλάβει, αλλά ουδείς γνωρίζει το βαθμό ετοιμότητάς του.

Σίγουρα οι επόμενες προπονήσεις στο Ρέντη θα έχουν ενδιαφέρον μέχρι και το ταξίδι στην Τρίπολη, στην προσπάθειά μας να εντοπίσουμε (και να σας μεταφέρουμε) τον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού να προσεγγίσει τον αγώνα με τον Αστέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα