Αποθεώθηκε στο αντίο του ο 40χρονος Ρομπρέδο (vid)

Τίτλους τέλους σε μια καριέρα άξια θαυμασμού έβαλε ο Τόμι Ρομπρέδο, το απόγευμα της Μ.Δευτέρας (18/4).

Μόλις δυο εβδομάδες πριν κλείσει τα 40 χρόνια ζωής, ο Ισπανός μπήκε για μια τελευταία φορά σε court, ώστε να αγωνιστεί σε επίσημο τουρνουά και γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του, που παρακολούθησαν την αναμέτρησή του κόντρα στον Μπερνάμπε Θαπάτα Μιράγιες, για τον 1ο γύρο του Barcelona Open (ATP 500).

Ο Ρομπρέδο έπαιξε το πρώτο του ματς στο Tour, το μακρινό 1998 και μετά από σχεδόν… 24 χρόνια σπουδαίας

καριέρας, αποφάσισε να δώσει τέλος στο μοναδικό ταξίδι του με έναν αγώνα στην αγαπημένη του επιφάνεια, μπροστά στο κοινό του.

Κάτοχος 12 ΑΤΡ τίτλων, εκ των οποίων ενός Masters 1000 (Αμβούργο, 2006), πρώην Νο5 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, τρεις φορές πρωταθλητής στο Davis Cup με την εθνική Ισπανίας, περισσότερες από 100 εβδομάδες στο Top10 κι επτά φορές quarter-finalist σε Grand Slams τουρνουά, είναι λίγα μόνο από τα κατορθώματά του.

Ο Ρομπρέδο εγκατέλειψε την ενεργό δράση γνωρίζοντας την 357η ήττα της καριέρας του σε σύνολο 890 αγώνων στο κορυφαίο επίπεδο, με τον Μιράγιες να προκρίνεται στους “32” καλύτερους του Barcelona Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αποθεώθηκε στο αντίο του ο 40χρονος Ρομπρέδο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποθεώθηκε, 40χρονος Ρομπρέδο,apotheothike, 40chronos robredo