Φοκίνα: Ο 10ος που αποσύρεται από τη Βαρκελώνη

Ο φιναλίστ του Μόντε Κάρλο, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, έγινε ο 10ος παίκτης που αποσύρθηκε από το 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα. 

Alejandro Davidovich Fokina withdrew with fatigue. He will be replaced by lucky loser Manuel Guinard.

Get well soon, @alexdavidovich1! #BCNOpenBS pic.twitter.com/U9V8EtiSMF

Barcelona

Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 18, 2022

Εκτός από τους τραυματίες, Ράφα Ναδάλ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στο τουρνουά δεν θα συμμετάσχει ούτε ο Γιανίκ Σίνερ, ενώ αποσύρθηκε και ο Χούμπερ Χουρκάτς. 

Το τουρνουά ωστόσο παραμένει αρκετά ανταγωνιστικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό, καθώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο 250άρι τουρνουά στο Βελιγράδι, ενώ ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα παίξει την επόμενη εβδομάδα στο Μόναχο. 

Στο άλλα άκρο του ταμπλό είναι ο φιναλίστ του Miami Open, Κάσπερ Ρουντ, ενώ το τουρνουά συμμετάσχουν, ανάμεσα σε όλους και οι Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, Κάρλος Αλκαράθ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. 

Απόντες – Αντικαταστάτες

Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Ισπανία) – Ούγκο Γκρενιέ (Γαλλία)Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (Ισπανία) – Μανουέλ Γκινάρ (Γαλλία)Τάλον Χρίκσπουρ (Ολλανδία) – Μαξίμ Κρεσί (ΗΠΑ)Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία) – Λορέντζο Μουσέτι (Ιταλία)Ράφα Ναδάλ (Ισπανία) – Κουόν Σουνγου (Ν. Κορέα)Άρθουρ Ρίντερκνες (Γαλλία) – Τζιαν Μάρκο Μορόνι (Ιταλία)Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς) – Πάμπλο Αντούχαρ (Ισπανία)Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία) – Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία)Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Γερμανία) – Σεμπάστιαν Μπάεζ (Αργεντινή)Μπόουτικ φαν ντε Σάντσουλπ (Ολλανδία) – Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα (Ισπανία)

Το τουρνουά στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-24 Απριλίου. 

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Φοκίνα: Ο 10ος που αποσύρεται από τη Βαρκελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα