Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης στο Ακαπούλκο

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης, στο δεύτερο αγώνα του στο προκριματικό ταμπλό του Abierto Mexicano.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός, ηττήθηκε με 6-4, 6-7(5), 6-3 από τον Τάλον Γκρίεκσπουρ, Νο154 στον κόσμο και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο, λίγο πριν την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό της ATP 500 διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη και συναρπαστική, με τον 24χρονο Ολλανδό να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος και αποτελεσματικός στα κρίσιμα και τον Κοκκινάκη, Νο241

της κατάταξης, να πληρώνει την κόπωση στο 3ο σετ, μετά από 2 ώρες και 38 λεπτά αγώνα.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης κάνει μια προσπάθεια να επιστρέψει στο επαγγελματικό tour, έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία 4 χρόνια από διάφορα προβλήματα τραυματισμού.

Ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Australian Open, όταν ώθησε στα 5 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά στη μεταξύ τους μονομαχία για το 2ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν σε ένα παιχνίδι όπου έδειξε πως δεν θα αργήσει ο καιρός που θα συγκαταλέγεται ξανά στους Top100 του κόσμου.

Το Abierto Mexicano ξεκινάει τη Δευτέρα όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι του Νο2, Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον 17χρονο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο, στις νεαρές ηλικίες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που καταλαμβάνει το Νο1, θα ξεκινήσει την Τρίτη τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Μπενουά Περ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | QUAL.DRAW | OOP (-8h)

The post Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης στο Ακαπούλκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα