Θριάμβευσε στην Μασσαλία ο Μεντβέντεφ – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική εβδομάδα στην Μασσαλία. Ο Ρώσος έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου και κατέκτησε το Open 13 Provence.

Στον μεγάλο τελικό επικράτησε δύσκολα του Πιέρ-Ιγ Ερμπέρ με 6-4, 6-7(4), 6-4. Ο αγώνας ήταν άκρως θεαματικός και διήρκησε 2 ώρες και 15 λεπτά.

Είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος για τον υψηλόσωμο τενίστα, διότι του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Να υπενθυμίσουμε πως το Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη επηρεάστηκε αρκετά από την ήττα στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και μετέπειτα αποκλείστηκε μόλις

στον 1ο γύρο του ABN AMRO Tournament.

Στο 1ο σετ του παιχνιδιού ο Ρώσος ήταν ανώτερος στους καθοριστικούς πόντους. Πραγματοποίησε δύο break στο σερβίς του αντιπάλου του, ενώ ο ίδιος δέχθηκε μόλις ένα και έκανε το 1-0.

Το 2ο σετ όμως ανήκει στον Ερμπέρ. Ο Γάλλος έπαιξε πιο αποφασιστικά από τον αντίπαλο του, πάλεψε με νύχια και με δόντια για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και τα κατάφερε στο tie break, όπου έσπασε το σέρβις του Ντανίλ τέσσερις φορές. Επομένως, οδήγησε το ματς σε 3ο σετ.

Εκεί η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Ντανίλ Μεντβέντεφ μίλησε. Ο 25χρονος αθλητής ήταν ανώτερος σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του σετ, επέβαλε τον ρυθμό του και κατέκτησε έτσι τον 10ο προσωπικό του τίτλο.

Γιάννης Μαύρος

The post Θριάμβευσε στην Μασσαλία ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα