Μουγκουρούθα: “Η προσπάθεια μου απέδωσε αυτή την εβδομάδα”

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα νίκησε την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα 7-6 (8-6), 6-3 στον τελικό του Ντουμπάι και κατέκτησε τον 1ο WTA τίτλο της μετά το 2019 και το Monterrey Open.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια grand slam μπήκε στο court αποφασισμένη να σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο και τα κατάφερε. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχε απίστευτα δυνατά και ποικίλα χτυπήματα και τα τρεξίματα της ήταν εντυπωσιακά.

“Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Έρχομαι εδώ πολλά χρόνια,

ήμουν κοντά στο να κερδίσω το τουρνουά στο παρελθόν, ωστόσο η προσπάθεια μου δεν ήταν αρκετή”, δήλωσε ο Μουγκουρούθα στο Prime Video μετά τον τελικό.

“Σήμερα, σήκωσα τελικά το τρόπαιο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, διότι έχω χάσει αρκετούς τίτλους, πριν κερδίσω αυτόν”.

“Η προσπάθεια μου απέδωσε αυτή την εβδομάδα. Τις προηγούμενες ήμουν κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά σήμερα αγωνίστηκα σκληρότερα”.

“Είναι πολύ δύσκολο να βρεις συνέπεια στο Tour, ωστόσο φέτος έχω αγωνιστεί σε τρεις τελικούς. Αυτό μου δείχνει ότι βρίσκομαι στο σωστό δρόμο”.

“Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα και την ομάδα μου (διότι έπαιξα δύο διαδοχικούς τελικούς σε Ντόχα και Ντουμπάι), αλλά σταθήκαμε δυνατοί και είμαι πολύ περήφανη για αυτό”.

“Βελτιώθηκα σωματικά και αισθάνομαι ότι αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας μου. Ήμουν σε θέση να διαχειριστώ σωματικά τους αγώνες και να παίζω σε καλό επίπεδο”.

Γιάννης Μαύρος

The post Μουγκουρούθα: “Η προσπάθεια μου απέδωσε αυτή την εβδομάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα