Αποκλεισμοί για Σβάρτσμαν και Έβανς

22:25 2/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Ντάνιελ Έβανς, παρά το γεγονός ότι ήταν φαβορί στις αναμετρήσεις τους στον 3ο γύρο του Wimbledon, ηττήθηκαν από τους Μάρτον Φούτσοβιτς και Σεμπάστιαν Κόρντα αντίστοιχα, αποχαιρετώντας τη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Αργεντινός, Νο11 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, γνώρισε την ήττα μετά από τρεισήμισι ώρες μάχης, με 6-3, 6-3, 6-7(6), 6-4 και δεν μπόρεσε να προκριθεί ούτε φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον 4ο γύρο του θεσμού.

Ο Φούτσοβιτς, που διανύει

την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, προκρίθηκε για παρθενική φορά στους “16” καλύτερους του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τον κακό του δαίμονα, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ολοκληρώθηκε και η μονομαχία του Ντάνιελ Έβανς με τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Ο Βρετανός, Νο26 στον κόσμο, δεν κατάφερε να περάσει για 1η φορά στην καριέρα του, στον 4ο γύρο του Major της πατρίδας του και ηττήθηκε από τον 20χρονο, Νο50 κόσμου, με 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

Στο 4ο set, ο Έβανς προηγήθηκε με 2-4, όμως τα έκανε… θάλασσα και είπε αντίο πρόωρα στη διοργάνωση. Αυτή, θα είναι η παρθενική παρουσία του νεαρού Αμερικανού στη 2η εβδομάδα του Wimbledon, μιας και φέτος κάνει το ντεμπούτο του στο τουρνουά.

Τον Κάρεν Χατσάνοφ θα συναντήσει στους “16” ο Κόρντα.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Αποκλεισμοί για Σβάρτσμαν και Έβανς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα