ΑΕΚ: “Ουτοπική η αποχώρηση Αραούχο”

Ο Σέρχιο Αραούχο ολοκλήρωσε τις διακοπές του και πέρασε ήδη τα ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Λας Πάλμας, με την ΑΕΚ να εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ισπανική ομάδα.

Όπως όμως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, η αποχώρηση του “Τσίνο” από τη Λας Πάλμας το φετινό

καλοκαίρι θεωρείται ουτοπική, τονίζοντας πως ο Αργεντινός είναι ο μοναδικός παίκτης του τωρινού ρόστερ που έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Primera Division.

Το δημοσίευμα της Marca για Αραούχο

«Φαίνεται σαν μια αιωνιότητα πριν αλλά από την τελευταία άνοδο της Λας Πάλμας έχουν περάσει μόνο έξι χρόνια. Την 21η Ιουνίου του 2015, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά έζησε έναν θρίαμβο που οδήγησε τον σύλλογο στην πρώτη κατηγορία. Αυτό το επίτευγμα δεν θα ξεχαστεί αλλά από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές, ο μοναδικός που το έχει ζήσει είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Εκείνο το απόγευμα, ο Αργεντινός ήταν ο ήρωας της ομάδας, με γκολ έξι λεπτά πριν τη λήξη.

Με τις αποχωρήσεις των Αϊθάμι και των αδελφών Καστεγιάνο, ο μοναδικός «επιζών» είναι ο Αραούχο καθώς τα προηγούμενα χρόνια έφυγαν επίσης οι Ρόκε Μέσα, Τζόναθαν Βιέρα, Νταβίντ Σιμόν, Βιθέντε, Βαλερόν και Ναουζέτ Αλεμάν. Μια ολόκληρη γενιά που έδωσε τη θέση της στην επόμενη. Η ανανέωση της Λας Πάλμας είναι τόσο έντονη που ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής, ο Μάικελ Μέσα είναι 29 χρονών ενώ ακολουθεί ο Σέρχιο Αραούχο που είναι 28.

Ο Αραούχο μπορεί να μοιραστεί αυτές τις αναμνήσεις με τους Ανχελ Λόπες και Μόμο, οι οποίοι βρίσκονται στο τεχνικό επιτελείο του Πέπε Μελ. Ο στόχος της Λας Πάλμας είναι πάλι φιλόδοξος και αφορά την άνοδο στη La Liga. Μια επιστροφή που μπορεί να γίνει με έναν μόνο πρωταγωνιστή.

Αν και η αποχώρηση του Αραούχο μοιάζει με ουτοπία, τα ελληνικά μέσα συνεχίζουν να τον συνδέουν με την ΑΕΚ, η οποία έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την Λας Πάλμας. Στην Αθήνα δεν τον ξεχνούν, καθώς έχει αφήσει το σημάδι του στους οπαδούς της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα