Απίθανη Ζαμπέρ, απέκλεισε τη Μουγκουρούθα (vids)

19:03 2/7/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Ονς Ζαμπέρ έγραψε ιστορία την Παρασκευή, καθώς έγινε η 1η τενίστρια από την Αραβία, που προκρίνεται στη 2η εβδομάδα αγώνων του Wimbledon.

Και το έκανε μάλιστα, με τρόπο φοβερό. Η Τυνήσια γύρισε από set πίσω κόντρα στην πρωταθλήτρια του 2017, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, “σφραγίζοντας” με μεγάλη ανατροπή, το εισιτήριό της για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Παίζοντας εξαιρετικό τένις καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Νο24 τενίστρια του κόσμου, επικράτησε

με 5-7, 6-3, 6-2, μετά από δυόμιση ώρες μάχης και στην επόμενη φάση θα συναντήσει την Ίγκα Σφιόντεκ.

Unbelievable #Wimbledon | @Ons_Jabeur pic.twitter.com/oS0sEDhX87

Wimbledon (@Wimbledon) July 2, 2021

Η Ζαμπέρ, διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας της αυτό το διάστημα και θα δώσει το παρών για 2η φορά σε 4ο γύρο Major τουρνουά. Η 1η της φορά, ήταν λίγες εβδομάδες πριν, στο Roland Garros.

Η 26χρονη μετράει 9/10 νίκες στο γρασίδι φέτος, έχοντας κατακτήσει και τον παρθενικό τίτλο της καριέρας της στο Μπέρμιγχαμ, στις 20 Ιουνίου.

Εκτός απροόπτου, με το τέλος του Wimbledon θα πανηγυρίσει νέο ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ενώ ήδη “φλερτάρει” με την είσοδό της στο Top20.

Στον 4ο γύρο προκρίθηκαν επίσης Καρολίνα Πλίσκοβα και Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, θέτοντας νοκ-άουτ τις Τερέζα Μαρτίνκοβα και Σλόαν Στίβενς, αντίστοιχα.

Η Τσέχα αρχικά, επικράτησε με 6-3, 6-3, ενώ η φορμαρισμένη Ρωσίδα, επιβλήθηκε μετά από μεγάλη μάχη, με 6-2, 2-6, 6-4. Πλίσκοβα και Σαμσόνοβα, θα τεθούν αντιμέτωπες στις “16” του Wimbledon.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απίθανη Ζαμπέρ, απέκλεισε τη Μουγκουρούθα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα