Απέφυγε τον Αλιασίμ ο Στέφανος

Ο 18χρονος Καναδός θα δώσει το παρόν στο κυρίως ταμπλό του Miami Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του

Ο Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ ήταν από τους πιθανούς αντιπάλους που θα ήθελε να αποφύγει στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Προερχόμενος από την πρώτη Top10 νίκη της καριέρας του στο Indian Wells επί του Στέφανου, το παιδί θαύμα του Καναδέζικου τένις θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του Miami Open, μετά τη νέα

εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 7-6(1), 6-2 επί του έμπειρο, Πάολο Λορένζι την Τετάρτη στον τελευταίο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

“Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου στα προκριματικά. Ο βασικός μου στόχος ήταν να προκριθώ στο κυρίως ταμπλό γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ανήκω εκεί” δήλωσε στο ATP Radio ο χαρισματικός νέος, Νο57 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στην κλήρωση για τους qualifiers, ο Αλιασίμ τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, μακριά από τον Στέφανο Τσιτσιπά που βρίσκεται στο κάτω μέρος και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον επίσης qualifier, Κάσπερ Ρουντ.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Νορβηγού, ο Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει στο 2ο γύρο τον Ούγγρο, 29-Μάρτον Φούτσεβιτς πριν το πιθανό ραντεβού με τον 3-Ντόμινικ Τιμ στη φάση των “32”.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που την Πέμπτη θα ριχτεί στη μάχη των διπλών με συμπαίκτη τον Γουέσλει Κούλχοφ και αντιπάλους τους Χατσάνοφ/Μεντβέντεφ (17:00GR), στο 2ο γύρο των singles θα περιμένει το νικητή ανάμεσα στον lucky loser, Μακένζι ΜακΝτόναλντ και τον Ούγκο Χάμπερτ.

Ο Τσιτσιπάς, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Αλιασίμ, τρεις σε επίπεδο junior και μια σε επίπεδο ανδρών, την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του στο Indian Wells.

MIAMI MAIN DRAW | MIAMI QUAL. DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Απέφυγε τον Αλιασίμ ο Στέφανος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα