Η επιστροφή του Γιάνκο – VIDEO

Την πρώτη του ATP νίκη από τον Αύγουστο του 2017 πέτυχε ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς

Με λίγα παιχνίδια για το ανδρικό ταμπλό, ξεκίνησε η δράση στο Miami Masters, λόγω και της νέας βροχής που έπληξε την Τετάρτη το Μαϊάμι.

Ένα από αυτά, ήταν του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ο οποίος αγωνίζεται με protected ranking στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας και τραυματισμών που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια

και πέτυχε την πρώτη του νίκη σε ATP τουρνουά μετά από 507 ημέρες!!

Ο 34χρονος Σέρβος, πρώην Νο8 και νυν Νο453 στον κόσμο, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με 6-3, 6-3 του Μπράντλει Κλαν για τον 1ο γύρο του Μαϊάμι και μάλιστα στο κεντρικό court του Hard Rock Stadium.

Αυτό είναι μόλις το τρίτο τουρνουά που αγωνίζεται φέτος ο Τιπσάρεβιτς (Australian Open και ένα Challenger στην Ταϊλάνδη), έχοντας χάσει ολόκληρο το 2018 εξαιτίας των χειρουργείων στους προσαγωγούς και των δύο ποδιών.

Το 2014 ο Σέρβος είχε απουσιάσει για ακόμη 17 μήνες, λόγω δύο χειρουργείων στο αριστερό πόδι ενώ και το 2015-16 έχασε 7 ακόμη μήνες λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο.

Θέλοντας να αφήσει όλες αυτές τις κακές αναμνήσεις στο παρελθόν, ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς είναι και πάλι εδώ, αποφασισμένος να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους.

Μετά το τέλος του ματς, στο γήπεδο μπήκε η κόρη του η οποία τον είδε για πρώτη φορά να κερδίζει αγώνα, κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο όπως επεσήμανε στις δηλώσεις του.

Στο 2ο γύρο του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, σε ένα δυνατό τεστ προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο του παιχνιδιού του.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2019/03/tipsarevic-miami19.mp4

Σε άλλους αγώνες της Τετάρτης για τον 1ο γύρο του Μαϊάμι, ο Φεντερίκο Ντελμπόνις κέρδισε 6-4, 6-2 τον Πίτερ Γκόζοφτσικ και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Τζον Μίλμαν στο 2ο γύρο.

Ο Ντόμινικ Τιμ έμαθε τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο του Μαϊάμι κι αυτός θα είναι ο φορμαρισμένος Χούμπερτ Χουρκάτς ο οποίος επικράτησε 6-4, 6-3 του Ματέο Μπερετίνι, σφραγίζοντας το ραντεβού στο 2ο γύρο με τον θριαμβευτή του Indian Wells Masters.

Αντρεόζι, Μ.Ζβέρεφ και Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, επίσης προκρίθηκαν στη φάση των “64” του θεσμού.

H βροχή, πάντως, έκανε την εμφάνισή της για δεύτερη σερί ημέρα στο Μαϊάμι και ακύρωσε αρκετούς αγώνες την Τετάρτη. Στις δύο πρώτες ημέρες της διοργάνωσης, μόλις ένα από τα τέσσερα sessions έχουν ολοκληρωθεί.

MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Η επιστροφή του Γιάνκο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα