Άνεμος και ο Στέφανος!

08:34 3/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Στον 6ο προημιτελικό της καριέρας του θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την άνετη νίκη επί του Τζέιμς Ντάκγουρθ για τον 3ο γύρο του Citi Open

Μετά την επιβλητική εμφάνιση της Μαρία Σάκκαρη νωρίτερα στο Σαν Χοσέ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση του ATP 500 τουρνουά της Ουάσινγκτον.

O 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να φτάσει στην απόλυτα ελεγχόμενη νίκη

με 6-3, 6-4 επί του Τζέιμς Ντάκγουορθ, σφραγίζοντας την παρουσία του στους καλύτερους “8” της σημαντικής διοργάνωσης.

Το Νο10 του ταμπλό, σέρβιρε εξαιρετικά και δεν απειλήθηκε καθόλου απ’τον Αυστραλό αντίπαλό του, ενώ πέτυχε από ένα break σε κάθε σετ για να κλείσει το ματς.

Πριν το 2018, ο Στέφανος είχε μόλις 4 νίκες σε επίπεδο ATP World Tour και πλέον έχει 24 και πλέον είχε δεδομένο ότι θα σπάσει το φράγμα του Top30 την ερχόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα τι θα κάνει στη συνέχεια της Ουάσιγνκτον.

Στα προημιτελικά του Citi Open, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφάν, με τον οποίον έχει μοιραστεί τις νίκες στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Ο Βέλγος έδειξε σημάδια ανάκαμψης μετά τον τραυματισμό του, επικρατώντας 6-0, 6-3 του Φράνσις Τιαφό..

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 21:00GR-COSMOTE Sport 6HD και θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court.

Στους “8” του Citi Open, προκρίθηκαν και οι επίσης ανερχόμενοι Ρούμπλεφ, Ντε Μινόρ μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα που περιελάμβανε δύο ματς, λόγω των προβλημάτων τη βροχής.

Ο Ρούμπλεφ, αφού ολοκλήρωσε τη νίκη επί του Τόμι Πολ, επικράτησε 6-3, 6-2 του Νόα Ρομπίν και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή το νικητή της αναμέτρησης Πουίγ-Κούντλα.

Μεγάλη ικανότητα έδειξε και ο Άλεξ Ντε Μινόρ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας αφού αρχικά κέρδισε 6-4, 7-5 τον Στιβ Τζόνσον και λίγο αργότερα επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-2 και του Χίον Τσουνγκ, περιμένοντας έναν εκ των Μάρει-Κοπίλ στην 8αδα.

CITI OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Άνεμος και ο Στέφανος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα