Sofia Open: Στα ημιτελικά ο φανταστικός Σίνερ – VIDEO

Σε ένα συγκλονιστικό προημιτελικό στο ΑΤP της Σόφιας, ο Γιαννίκ Σίνερ επικράτησε δύσκολα του Άλεξ Ντε Μινόρ. Ο 25χρονος Αυστραλός ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο ο Σίνερ παρουσιάστηκε σωματικά και πνευματικά ανώτερος στο παιχνίδι και κέρδισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο 19χρόνος Ιταλός σε ένα ματς διάρκειας 2 ωρών και 13 λεπτών, επικράτησε του Ντε Μινόρ με 7-6, 4-6, 1-6, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύ καλή αγωνιστική του φόρμα αλλά και τις δυνατότητες που έχει.

Την φετινή χρονιά ο

απίστευτα ταλαντούχος τενίστας συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Είχε εξαιρετική πορεία τόσο στο Roland Garros, όσο και στο Cologne 2 ATP. Στην Γαλλία έφτασε ως προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ στην Γερμανία ηττήθηκε στον τελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στην Σόφια κυνηγά τον πρώτο του ATP τίτλο.

Οι δύο τενίστες στα πρώτα δύο σετ του παιχνιδιού ήταν ισάξιοι. Ο Ντε Μινόρ μπήκε πιο αποφασισμένος στον αγώνα και κέρδισε το πρώτο σετ στο Tie Break, εκμεταλλευόμενος τις λανθασμένες επιλογές του αντιπάλου του. Η συνέχεια ωστόσο ανήκει στον Σίνερ, ο οποίος με πείσμα και εξαιρετικά τρεξίματα κέρδισε τα επόμενα δύο σετ (4-6, 1-6)

Ο αγώνας κρίθηκε στο 3ο game του 3ου σετ. Ο Σίνερ προηγούνταν στα game με 2-0 και σέρβιρε ο Ντε Μινόρ, τότε ο 19χρονος τενίστας με εντυπωσιακά, δυνατά και ποικίλα χτυπήματα κατάφερε να σπάσει το σέρβις του Αυστραλού και να δημιουργήσει προβάδισμα ασφαλείας (3-0). Στην συνέχεια υπερασπίστηκε εξαιρετικά το δικό του σέρβις και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τον ημιτελικό του Sofia ATP.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αντριάν Μαναρίνο, που νωρίτερα αν και δύσκολα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ραντού Αλμπότ με 2-6, 6-1, 3-6.

Στους δύο άλλους προημιτελικούς της ημέρας τόσο ο Βασέκ Ποσπίσιλ, όσο και ο Ρισάρντ Γκασκέ ήταν εξαιρετικοί. Ο Καναδός επικράτησε με 6-3, 6-2 του Τζον Μίλμαν, ενώ ο Γάλλος κέρδισε τον Σαλβατόρε Γκαρούζο με 7-6, 7-5. Στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

SOFIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP

Γιάννης Μαύρος

The post Sofia Open: Στα ημιτελικά ο φανταστικός ΣίνερVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα