Ακαπούλκο: Διπλή αποστολή για Τσιτσιπά

Τη θέση του στους “4” καλύτερους του φετινού Abierto Mexicano, στο μονό, θα διεκδικήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς περίπου στις 02:30GR τα ξημερώματα της Παρασκευής, κόντρα στον Αμερικανό και Νο59 του κόσμου, Μάρκος Γκιρόν, ο οποίος έκανε την έκπληξη στον 2ο γύρο, αποκλείοντας τον Ισπανό και “χάλκινο” Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Τσιτσιπάς και Γκιρόν μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ακόμα σε κυρίως ταμπλό του Tour, ωστόσο έχουν παίξει αντίπαλοι στα προκριματικά του Chengdu Open το 2017, με τον Έλληνα τενίστα να παραχωρεί μόλις τρία games

στην εύκολη νίκη του με 6-1, 6-2, σε 56 λεπτά. 

Ο νικητής της αναμέτρησης θα βρει στα ημιτελικά έναν εκ των Κάμερον Νόρι (Νο12) και Πίτερ Γκόιοφτσικ (Νο95). Οι δυο τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους περίπου στις 06:00GR, στο τελευταίο ματς του προγράμματος.  

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 01:00GR με το παιχνίδι του… νέου Νο1 στον κόσμο, Ντανίλ Μενβέντεφ, απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Ιάπωνα, Γιοσίτο Νισιόκα (Νο103), ενώ στις 04:00GR, αναμένεται να ξεκινήσει και το παιχνίδι του Ράφα Ναδάλ (Νο5) με τον Αμερικανό, Τόμι Πολ (Νο39). 

Λίγο μετά τις 04:30GR, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο court για να παίξει στον προημιτελικό του διπλού, όπου με παρτενέρ τον “γερόλυκο”, Φελιθιάνο Λόπεζ, θα αντιμετωπίσουν τους έμπειρους διπλίστες και Νο2 του ταμπλό, Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φάρα.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Διπλή αποστολή για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακαπούλκο, Διπλή, Τσιτσιπά,akapoulko, dipli, tsitsipa