Ποιος θα με δυσκολέψει στο Wimbledon!

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει βάλει “πλώρη” για το 21ο Grand Slam της καριέρας του στο Λονδίνο και το Wimbledon και έκανε μια πρώτη “απόπειρα” πρόβλεψης ως προς το ποιοι θα είναι οι δυνατότεροί του αντίπαλοι εκεί!

Ο Ελβετός τενίστας έμεινε τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ακριβώς για είναι φρέσκος σωματικά και πνευματικά ώστε να κυνηγήσει, λίγους μήνες πριν κλείσει τα 37(!) του χρόνια, το 21ο Grand Slam

της καριέρας του και 9ο συνολικά Wimbledon!

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να μιλάμε για το τρίτο Grand Slam της σεζόν, ο Φεντ έκανε μια πρώτη “σκιαγράφιση” του τι αναμένει να δούμε εκεί και επέμεινε…παραδοσιακά, δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό στις παλιές “καραβάνες” του τουρ.

Μεταξύ το φαβορί για το φετινό Wimby, έχρισε και τον πέντε φορές φιναλίστ στη διοργάνωση και δις κάτοχο του τίτλου, Ράφα Ναδάλ, έστω και αν ο Ισπανός είχε πολύ κακές πορείες στη διοργάνωση από το 2012 και μετά.

“Πιστεύω ότι ο Ράφα θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο Wimbledon. Πέραν από αυτόν, δεν θεωρώ κάποιον άλλο μεγάλο φαβορί. Αλλά ο Ναδάλ δεν είναι τυχαίος στο γρασίδι. Και με τον νέο τρόπο παιχνιδιού του, τους πιο σύντομους πόντους και τη μεγαλύτερη επιθετικότητα, έχει ελπίδες” τόνισε ο Φεντ.

“Μετά είναι και οι Τσίλιτς, Ντελ Πότρο και ελπίζω και ο Νόβακ που ήδη έχει ανέβει πολύ. Εύχομαι να επανέλθουν και ο Αντι με τον Σταν” πρόσθεσε ο “παρελθοντολάγνος” Φεντ!

Ενα σχόλιο για τον Σάσα Ζβέρεφ;

“Νομίζω θα κάνει μια καλή σεζόν. Εμαθε πολλά από τα πεντάσετα στο Παρίσι. Επαιξε καλά ήδη στο Miami και στο χώμα. Εχει όλο το “πακέτο” να παίξει καλά και στο γρασίδι. Το σερβίς και οι επιστροφές του είναι όλα τα “λεφτά” κατέληξε ο Ροτζ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ποιος θα με δυσκολέψει στο Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα