Αφησε το χώμα πίσω της!

Μία μέτρια χωμάτινη σεζόν ολοκληρώθηκε για την Κόκο Βαντεγουέι που μπήκε καλά στο πιο “ταιριαστό” στο παιχνίδι της, γρασίδι, φτάνοντας ήδη στα προημιτελικά του Χερτόγκενμπος!

Μετρά δύο προημιτελικούς στο Wimbledon, το 2015 και το 2017.

Η Κόκο Βαντεγουέι είναι “λάτρης” των γρήγορων επιφανειών είτε αυτό σημαίνει χόρτο ή σκληρή επιφάνεια, κάτι που ταιριάζει στο επιθετικό και κυριαρχικό στιλ τένις που διαθέτει.

Αν εξαιρέσουμε την παρουσία της

στον τελικό της Στουτγκάρδης στην αρχή της χωμάτινης σεζόν, η 26χρονη Αμερικανίδα δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στο χώμα φέτος και πλέον έστρεψε το βλέμμα της στο γρασίδι όπου έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Σαν Νο1 του ταμπλό στο Χερτόγκενμπος τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής καθώς δίχως να χάσει σετ βρίσκεται στον προημιτελικό γύρο μετά τη νίκη της επί της Αράνθα Ρας με 7-6(4), 6-3.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι έβαλε τα κλάματα μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ με τον προπονητή της Πατ Κας να είναι δίπλα της, όπως επιτρέπεται στην WTA, και να την παρηγορεί. Προφανώς, η Αμερικανίδα παίζει αυτήν την περίοδο υπό μεγάλη ψυχολογική πίεση και ξέσπασε με αυτόν τον ανθρώπινο τρόπο.

Οπως εξαιρετικά τα πάει και η Αλεξάντρα Κρούνιτς που επίσης χωρίς να έχει χάσει σετ βρίσκεται στις τελευταίες “8” μετρώντας νίκες επί των Γραμματικοπούλου και Σκουφς.

Εκτός τουρνουά έμεινε η Μπελίντα Μπέντσιτς από την Βερόνικα Κουντερμέτοβα που κάνει το τουρνουά της ζωής της, στα 21 της χρόνια!

Τετάρτη, 13/6: 2ος γύρος Libema Open

Vandeweghe (USA) beat Rus (Netherlands) 7-6(4) 6-3

Krunic (Serbia) beat Schoofs (Netherlands) 7-5 6-2

Kuntermetova (Russia) beat Bencic (Switzerland) 6-2 2-6 6-3

LIBEMA OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αφησε το χώμα πίσω της! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα