Αλλαγές στο Davis Cup στο Tatoi Club

Όπως ενημέρωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδο στα play-off

Οι αλλαγές γενικά στο format του νέου Davis Cup, έχουν αναστατώσει ακόμα και την ITF.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των αγώνων για το 3ο γκρουπ της Ευρωπαϊκής ζώνης Davis Cup στο Τατόϊ, ενημέρωσε την ΕΦΟΑ πως αλλάζει η φιλοσοφία των αγώνων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με

την επιστολή της ITF, οι οχτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν (Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Βόρεια Μακεδονία, Μονακό, Μαυροβουνίου και Πολωνία) θα χωριστούν σε δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων (Pool A, Pool B).

Τέσσερις από τις οχτώ ομάδες, θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα Play-offs του World Group II, που θα διεξαχθεί 6-7 Μαρτίου 2020.

Οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και τη 2η θέση των δύο Pool, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στους τελικούς του Σαββάτου (14/09) μόνο και μόνο για την κατάταξή τους στην βαθμολογία.

Δύο εθνικές ομάδες θα υποβιβαστούν στο Europe Group IV το 2020.

Η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί και τις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποτελεί το δυνατό χαρτί της ομάδας για πρόκριση στα Play-offs του 2020. Μαζί του θα είναι οι Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Προπονητής είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και Captain ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Λίγα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για Τετάρτη (11/09) και Πέμπτη (12/09). Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας στο Viva.gr, στο 11876 και στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων της VIVA.

Το Tennis24 είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

The post Αλλαγές στο Davis Cup στο Tatoi Club appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα