Αλκαράθ: “Με αυτοπεποίθηση στον τελικό”

22:35 7/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι έτοιμος για έναν ακόμη τελικό φέτος, μετά από το Ρίο, το Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη, μετά από την ιστορική νίκη κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στον επικό ημιτελικό των 3,5 ωρών. 

Ο Ισπανός ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης που σημείωσε back-to-back νίκη απέναντι σε Ναδάλ και Τζόκοβιτς σε χωμάτινη επιφάνεια, μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι για τη μεγάλη του νίκη. 

“Δεν ξέρω τι έκανε τη διαφορά μεταξύ μας.”, είπε ο 19χρονος στην on-court συνέντευξη. “Ήμασταν τόσο κοντά. Είχε (Τζόκοβιτς) τις ευκαιρίες να μου κάνει break στο τέλος του 2ου set

και στο 1ο set, αλλά και στο τέλος στο tie-break ήμασταν τόσο κοντά. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε τη διαφορά.”

Με τη νίκη αυτή ο Ισπανός έφτασε τις 10 κόντρα σε Top-10 παίκτες γεγονός που όπως ανέφερε ο ίδιος του δίνει μεγάλη ώθηση για τον αυριανό τελικό. 

“Αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τον αυριανό τελικό.”, είπε ο νεαρότερος φιναλίστ της Μαδρίτης. “Ξέρω έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και πιστεύω ότι για το υπόλοιπο της σεζόν μπορώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους παίκτες και να τους κερδίσω, οπότε αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.”

Ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής τον νικητή από την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος θα ξεκινήσει μετά τις 23:00.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Αλκαράθ: “Με αυτοπεποίθηση στον τελικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα