Τσιτσιπάς: “Νιώθω συγκεντρωμένος, είναι κάτι που το δουλεύω”

14:36 7/5/2022 - Πηγή: Tennis24

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα στον προημιτελικό του κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, το εμπόδιο του οποίου κατάφερε να ξεπεράσει “σφραγίζοντας” το ραντεβού με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για μια θέση στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, έδωσε τα εύσημα στον Αθλητικό του Ψυχολόγ,ο τον Κώστα Περγαντή, ο οποίος βρίσκεται μαζί του στο τουρνουά αυτή την εβδομάδα και τον έχει βοηθήσει να διατηρεί την ψυχραιμία του στις δύσκολες καταστάσεις μέσα στο court:

“Αισθάνομαι συγκεντρωμένος, νιώθω το σώμα μου χαλαρό. Δεν αισθάνομαι

σφίξιμο όταν παίζω. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω. Νιώθω απόλυτη συγκέντρωση και δεν σκέφτομαι πραγματικά το μέλλον ή το παρελθόν, κάτι που είναι υπέροχο για εμένα. Αυτό φυσικά έρχεται με τη δουλειά και τις καθημερινές ρουτίνες που κάνω”, τόνισε.

Ερωτηθείς για το είδος της δουλειάς που κάνει για να νιώσει συγκεντρωμένος, ο Τσιτσιπάς
έδειξε τον Περγαντή, που καθόταν στη συνέντευξη Τύπου στο πίσω μέρος της αίθουσας.

“Με βοηθάει αυτό το άτομο εκεί. Ο Κώστας. Είναι το άτομο για το οποίο μιλούσα πριν. Με ξέρει από 10 χρονών; 12; Ναι, με είδε 12 χρονών σε κάποια γήπεδα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά.

Ήταν το πρώτο άτομο που ήρθε για να δει το ματς μου και κατέληξε να συναντήσει τον μπαμπά μου. Σπούδαζαν μαζί στο πανεπιστήμιο πριν από πολλά χρόνια, πριν καν γεννηθώ. Ο Κώστας είναι ψυχολόγος. Δουλεύουμε πολύ καιρό με τον Κώστα, αλλά περιορισμένες φορές.

Ωστόσο, είναι κάποιος που με βοηθά με τις ρουτίνες μου και το περνάμε καθημερινά μαζί. Είμαι σίγουρος ότι θα ταξιδέψουμε σε πολλά περισσότερα τουρνουά φέτος”, αποκάλυψε ο Στέφανος.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλερη

The post Τσιτσιπάς: “Νιώθω συγκεντρωμένος, είναι κάτι που το δουλεύω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Νιώθω,tsitsipas, “niotho