Αλκαράθ: “Είμαι εδώ για να το απολαύσω” (vid)

Πέρυσι στο ντεμπούτο του στο US Open, ο Κάρλος Αλκαράθ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και το Νο3 τότε του κόσμου, Στέφανο Τσιτσιπά.

Φέτος, η πίεση και οι προσδοκίες έχουν αυξηθεί, με τον 19χρονο Ισπανό να βάζει προτεραιότητα την απόλαυση και τη διασκέδαση, προσπαθώντας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο court.

“Δεν νιώθω διαφορετικά απ’ότι πέρυσι. Απλά προσπαθώ να είμαι το ίδιο παιδί, όπως πάντα. Είναι δύσκολο αλλά έτσι είμαι. Το ίδιο παιδί. Είναι

σημαντικό να είμαι ταπεινός και πάντα ο ίδιος.

“Στο Μόντρεαλ ένιωσα την πίεση και προσπάθησα να μην το σκέφτομαι, απλά να το απολαύσω. Η πίεσή μου εδώ είναι να διασκεδάσω σε κάθε παιχνίδι και να δείξω το καλύτερό μου εαυτό. Προφανώς και θέλω ένα καλό αποτέλεσμα εδώ. Είναι πολύ σημαντικό τουρνουά για μένα. Αλλά ξέρω ότι αν δεν νιώσω αρνητική πίεση, θα προχωρήσω βαθιά” είπε ο Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή από το Queens..

Ο χαρισματικός Ισπανός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συναντήσει τον συμπατριώτη του και ίνδαλμά του, Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί τρεις φορές, όλες σε Masters τουρνουά και ο Ναδάλ προηγείται 2-1 στις νίκες.

“Φυσικά και θα ήταν απίστευτο να παίξω στα ημιτελικά εδώ με τον Ράφα αλλά προηγούνται άλλα σπουδαία παιχνίδια. Ο ημιτελικός είναι μακριά. Φυσικά και ο Ράφα θα πρέπει να κερδίσει τα δικά του ματς. Είναι μεγάλη διαδικασία”

“Νιώθω πιο δυνατός και πιο προετοιμασμένος από πέρυσι. Έφτασα στα προημιτελικά του Roland Garros επίσης. Έχω παίξει μεγάλα ματς και δυσκολότερα παιχνίδια κόντρα σε τοπ αντιπάλους. Πιστεύω ότι είμαι πιο έτοιμος φέτος γι’αυτό το τουρνουά”.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Αλκαράθ: “Είμαι εδώ για να το απολαύσω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλκαράθ, “Είμαι,alkarath, “eimai