Winston-Salem Open: Εξαιρετικοί Μαναρινό και Τζέρε (vids)

Αντριάν Μαναρινό και Λάσλο Τζέρε θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αμερικανικό Όπεν που ξεκινάει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Ο αριστερόχειρας Γάλλος συνέχισε απέκλεισε τον τέταρτο κατά σειρά βαθμολογούμενο του ταμπλό, το Νο2 Μπότικ Βαν Ντε Ζαντσουλπ ενώ ο Σέρβος έβαλε τέλος στην τρελή κούρσα του qualifier Ελβετού, Μαρκ-Άντρεα Χούσλερ.

Στον πρώτο ημιτελικό, ο Αντριάν Μαναρινό ήταν εντυπωσιακός και επιβλήθηκε

6-0, 6-4 του φορμαρισμένου Ολλανδού, σε μόλις 75 λεπτά αγώνα. Έτσι, προκρίθηκε στον 11ο τελικό της καριέρας του και πρώτο από το 2020.

Ο 34χρονος Μαναρινό, Νο65 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει 9 ήττες σε τελικούς και έναν τίτλο, στο χορτάρι του Ντενμπός το 2019.

Too good tonight @AdrianMannarino will vie for his 2nd title as he reaches the final in Winston-Salem with a 6-0 6-4 victory over Van De Zandschulp!#WSOpen pic.twitter.com/ovoCViLoIl

Tennis TV (@TennisTV) August 27, 2022

Στο δεύτερο ημιτελικό, ο Λάσλο Τζέρε χρειάστηκε 9 match points για να λυγίσει την αντίσταση του Μαρκ-Άντρεα Χούσλερ με 7-6(3), 7-6(5) και προκρίθηκε στον πρώτο hard court τελικό της καριέρας του.

Ο 27χρονος Σέρβος, Νο89 της παγκόσμιας κατάταξης, στον τελικό της Κυριακής (00:00GR) θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της καριέρας του, στον 4ο τελικό του.

Bravo Laslo

On his 9th match point, Laslo Djere reaches his first hard-court final with a hard-fought 7-6 7-6 win over Huesler!

Faces Mannarino tomorrow, both vying for their 2nd career title! #WSOpen pic.twitter.com/CWYb7J1EOY

Tennis TV (@TennisTV) August 27, 2022

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Winston-Salem Open: Εξαιρετικοί Μαναρινό και Τζέρε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα