Αλκαράθ-Μπερετίνι: Σφραγίστηκε το ντέρμπι στο Ρίο

Η βροχή συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους αθλητές, τους διοργανωτές και τους φιλάθλους στο Ρίο ντε Τζανέϊρο.

Αλκαράθ και Μπερετίνι κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους για το 2ο γύρο του Rio Open και σφράγισαν το μεταξύ τους, μεγάλο, ραντεβού στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης, περίπου ένα μήνα μετά τη συναρπαστική τους συνάντηση στον 3ο γύρο του Australian Open που κέρδισε ο

Ιταλός στο tie break του 5ου σετ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της Παρασκευής με 6-4, 7-6(1) τον Αργεντίνο, Φεντερίκο Ντελμπόνις και προκρίθηκε στους “8” του Ρίο όπου τον περίμενε το Νο1 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ιταλός που αγωνίζεται στο πρώτο του τουρνουά μετά την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open όπου ηττήθηκε στα 4 σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ, δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε 6-4, 6-7(4), 6-3 του Τιάγκο Μοντέιρο σε έναν αγώνα που διακόπηκε για 6 ώρες και ο Μπερετίνι είχε ευκαιρία για match point στο 2ο σετ.

“Όλα ήταν πολύ δύσκολα όμως πρέπει να ξεπερνάς τις δυσκολίες για να μπορείς να διατηρείσαι σε αυτή τη θέση στην κατάταξη. Σε αυτά τα τουρνουά, πρέπει να παίζεις το καλύτερό σου τένις στις κρίσιμες στιγμές. Σήμερα αυτό λειτούργησε πολύ καλά στο 1ο και στο 3ο σετ και είμαι χαρούμενος γι’αυτό” είπε ο Μπερετίνι.

Αλκαράζ και Ντελμπόνις επέστρεψαν μια μέρα μετά την έναρξη του αγώνα τους την Πέμπτη, με το παιχνίδι να διακόπτετε στο 5-4 30/15 υπέρ του Ισπανού.

Ο 18χρονος από τη Μούρθια, ολοκλήρωσε τελικά τη νίκη του στα δύο σετ επί του αριστερόχειρα Αργεντίνου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρίο.

“Ήταν πραγματικά δύσκολη ημέρα. Χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ ώρα και δεν γνωρίζαμε καν αν θα παίξουμε. Ήταν δύσκολα αλλα ειμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο του παιχνιδιού μου και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στα προημιτελικά εδώ στο Ρίο” τόνισε ο Αλκαράθ.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί του Σαββάτου είναι Αντουχάρ-Σβάρτσμαν, Κετσμάνοβιτς-Τσερούντολο και Φονίνι-Κορία.

RIO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Αλκαράθ-Μπερετίνι: Σφραγίστηκε το ντέρμπι στο Ρίο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα