Διαγνώσθηκε ξανά με καρκίνο η Έβερτ (pic)

Διαγνώσθηκε ξανά με καρκίνο η Κρις Έβερτ, που κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με την υπέρτατη νόσο την πρώτη φορά. Η 68χρονη Αμερικανίδα είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες πριν από 2 χρόνια, όμως κατάφερε να τον νικήσει μετά από χημειοθεραπείες.

Την άμεση διάγνωση είχε κάνει λόγω του “γενετικού οδικού χάρτη” της αδερφής της, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2020 από την ίδια νόσο. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Έβερτ, ο καρκίνος επέστρεψε, και αυτό δε θα της επιτρέψει να συνεχίσει την εργασία της ως σχολιάστρια στο ESPN.

“Από

τότε που διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από δυο χρόνια, ήμουν πολύ ανοιχτή με την όλη εμπειρία μου. Ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση προς όλους. Ο καρκίνος μου επέστρεψε. Ενώ είναι μια διάγνωση που ποτέ δεν θέλεις να ακούσεις, νιώθω ευλογημένη που έγινε νωρίς.

Βασισμένη σε μια εξέταση PET/CT, είχα μια ακόμα ρομποτική επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα. Οι γιατροί βρήκαν καρκινικά κύτταρα στην πυελική κοιλότητα. Όλα τα κύτταρα αφαιρέθηκαν και έχω ξεκινήσει νέα χημειοθεραπεία.

Δεν θα είμαι σε θέση να εργαστώ όταν το ESPN επιστρέψει στη Μελβούρνη για το Australian Open τον επόμενο μήνα. Αλλά θα είμαι έτοιμη για τα υπόλοιπα Grand Slams της σεζόν! Σας ενθαρρύνω όλους να ψάξετε το ιστορικό των οικογενειών σας ώστε να υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας. Η γρήγορη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές. Να είστε ευγνώμονες για την υγεία σας στις γιορτές”.

A message from @ChrissieEvert

Evert will not be part of ESPN's 2024 @AustralianOpen coverage pic.twitter.com/LKGmKDBNGU

ESPN PR (@ESPNPR) December 8, 2023

The post Διαγνώσθηκε ξανά με καρκίνο η Έβερτ (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα