Ακίρα Σαντίλαν: Συναντώντας τον «επόμενο» Κύργιο – VIDEO

Ο Ακίρα Σαντίλαν, γεννημένος στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι Αυστραλός τενίστας και αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, που θυμίζει κατά πολλούς αυτή του Νικ Κύργιου, με τους δύο να έχουν αρκετά κοινά.

Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο στον σύγχρονο αθλητισμό να βλέπουμε ταλέντα να χάνονται και να μην έχουν τη διάρκεια που επιζητούν, κάτι που συμβαίνει φυσικά και στο τένις. Ο 23χρονος Αυστραλός αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση ενός παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον χώρο, ωστόσο φαίνεται να παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανέβασμα στη πορεία του.

Στη κατηγορία των

Junior στα μονά κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν το 2015, ενώ στα διπλά δύο φορές έπαιξε στον τελικό, με την πρώτη φορά να είναι έχοντας ως παρτενέρ τον Μίντλερ το 2014 στο Roland Garros, ενώ τη δεύτερη ηττήθηκε έχοντας ως συμπαίκτη τον Οπέλκα το 2015 για το Wibledon.

Ο Σαντιλάν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 282 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ως κορυφαία επίδοση τη θέση 144, τον Νοέμβριο του 2017.

Η περίπτωση σου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Νικ Κύργιο, έναν τενίστα με πολύ μεγάλο ταλέντο και τρομερές δυνατότητες, ωστόσο ως τώρα να μην έχει καταφέρει στο κάτι παραπάνω στη καριέρα του.

Ο Σαντιλάν, έχει τα στοιχεία που απαιτούνται στο παιχνίδι του για να αναδειχθεί, ωστόσο τα πολλά νεύρα, η απειθαρχία του και η όχι τόσο σταθερή του απόδοση τον τοποθετούν σε μια ειδική κατηγορία παικτών.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει ρότα και να δώσει βάση μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, διώχνοντας τον κακό του εαυτό.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ακίρα Σαντίλαν: Συναντώντας τον «επόμενο» Κύργιο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα