Επίσημο: Τέλος από τη Φενέρ ο Βέστερμαν (pic)

Επίσημο: Τέλος από τη Φενέρ ο Βέστερμαν (pic)osinteliΤρί, 12/22/2020 - 15:35

Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση του Λέο Βέστερμαν στη Βαρκελώνη, καθώς ο Γάλλος γκαρντ έλυσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε. 

Ο 28χρονος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ και δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπήρξε από τη Μπαρτσελόνα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στον τερματισμό της συνεργασίας τους, με τη Φενέρ να τον ευχαριστεί για την προσφορά

του.

Τη φετινή σεζόν ο Βέστερμαν αγωνίστηκε μόλις εννέα φορές στην Euroleague, μετρώντας 4,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο.

Πλέον, όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τη Μπαρτσελόνα και ο Γάλλος να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Formamızı 2019-20 sezonundan bu yana giyen Fransız oyun kurucumuz Leo Westermann ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Leo Westermann’a teşekkür eder, sporcumuza kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz. pic.twitter.com/D4oVrKtwKl — Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) December 22, 2020

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Fenerbahce ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση του Λέο Βέστερμαν στη Βαρκελώνη, καθώς ο Γάλλος γκαρντ έλυσε τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε. 

Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 15:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα