ATP Awards: οι νικητές!

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των φετινών ATP Awards με τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Ραφαέλ Ναδάλ να είναι μεταξύ των μεγάλων νικητών!

And the winner is…

Η ATP Tour μόλις έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των φετινών βραβείων ATP Awards!

Και περνάμε απευθείας στα αποτελέσματα!

Η ομάδα του Αντρέι Ρούμπλεφ είναι, τρόπον τινά, ο πολυνίκης των φετινών awards

μιας και ο 23χρονος Ρώσος βραβεύτηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς ενώ ο προπονητής του, Φερνάντο Βισέντε, ως ο καλύτερος προπονητής για τη χρονιά που μας πέρασε!

Μία πανάξια δικαίωση για την τρομερή χρονιά του “τιμ Ρούμπλεφ” που κατέκτησε πέντε τίτλους με 41 συνολικά νίκες.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι και φέτος στα βραβεία μέσω του Stefan Edberg Sportmanship Award για τρίτη σερί χρονιά και τέταρτη συνολικά για το ευ αγωνίζεσθαι, τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα που δείχνει εντός και εκτός κορτ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει πάρει…σπίτι του το βραβείο του Fan Favorite που κατέκτησε για 18η(!) σερί χρονιά ενώ συνολικά έχει κερδίσει 39(!) ATP Awards.

Είναι ο πιο αγαπητός τενίστας όλων των εποχών και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Ο Βάσεκ Πόσπισιλ κέρδισε το πολύ σημαντικό βραβείο του comeback player of the year.

Μετά από χρόνια τραυματισμών, ο 30χρονος Καναδός έκανε μια πολύ ώριμη σεζόν με δύο συμμετοχές σε τελικούς ATP και άνοδο στο Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης (ξεκίνησε το 2020 στο Νο148).

Ο 17χρονος Ισπανός Κάρλος Αλκαράζ, το νέο παιδί-θαύμα του Ισπανικού τένις με τους τρεις τίτλους Challenger αλλά και την πρώτη του ATP νίκη μέσα στο 2020, κέρδισε τον τίτλο του newcomer της χρονιάς.

O νεαρός Ισπανός έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του, βρίσκεται ήδη στο Νο141 ενώ μένει να δούμε πώς θα είναι η μετάβαση του στην ATP Tour σε μόνιμη βάση.

Τέλος, ο Φράνσις Τιάφο κέρδισε το επίσης σπουδαίο βραβείο του Arthur Ashe Humanitarian Award για τη φιλανθρωπική δράση κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας έστω να ανακουφίσει οικογένειες ασθενών με Covid-19.

Κώστας Αϊτάκης

The post ATP Awards: οι νικητές! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα