Ναδάλ: Σκληρή προπόνηση με ανερχόμενους συναθλητές του

Ο Ραφαέλ Ναδάλ πραγματοποιεί την προετοιμασία του για την νέα σεζόν στην Rafa Nadal Academy, μαζί με ορισμένους συναθλητές του, που βρίσκονται στο top 100 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μεταξύ των παικτών που προπονούνται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Ισπανού είναι οι Φίλιξ-Οζέρ Αλιάσιμ, Εμίλ Ρουσουβουόρι και Λορέντσο Σονέγκο.

Την περασμένη Παρασκευή, η Rafa Nadal

Academy δημοσίευσε ένα βίντεο που απεικόνιζε τον Ράφα και τον Ρουσουβουόρι να ανταλλάσσουν χτυπήματα. Το κλιπ αυτό τράβηξε την προσοχή των πρώην παικτών και γνωστών προπονητών, Ντάρεν Κέιχιλ και Μπράντ Γκίλμπερτ.

Intensity on every shot in practice. The normal by Rafa. Never a wasted second. https://t.co/9XpPAZcMdo

— Darren Cahill (@darren_cahill) December 19, 2020

The little recovery steps back to middle every time are phenomenal, no lite shoot around for Vamos-Rafa @darren_cahill https://t.co/v21BbIgmpQ

— Brad Gilbert (@bgtennisnation) December 19, 2020

“Μου αρέσει αυτή η ρουτίνα. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το court με τον Ραφαέλ Ναδάλ” έγραψε με τη σειρά του ο 21χρονος, Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ο Φινλανδός είναι ένας από τους έξι υποψηφίους για το βραβείο της ΑΤΡ “Newcomer of the Year”. Ο Ρουσουβουόρι φέτος έφτασε ως τα ημιτελικά στο Όπεν της Αστάνα και σκαρφάλωσε στο Νο.84 της κατάταξης ΑΤΡ.

Ο Σονέγκο, ο οποίος νίκησε το Νο.1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς στο Erste Bank Open της Βιέννης, προπονήθηκε με τον Ναδάλ το Σάββατο, ενώ ο Αλιάσιμ εξασκήθηκε υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τόνι Ναδάλ.

Ο Ναδάλ θέλησε να ευχαριστήσει τους αθλητές για την προτίμησή τους να προπονηθούν στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα, λέγοντας: “Ήταν σπουδαίο που σας είχα εδώ παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε την ακαδημία για την pre season και σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2021”

Γιάννης Μαύρος 

The post Ναδάλ: Σκληρή προπόνηση με ανερχόμενους συναθλητές του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα