Ακάθεκτος Νισικόρι στη Βιέννη! – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι έφτασε στον τρίτο του τελικό για το 2018 επικρατώντας του Μιχαήλ Κουκούσκιν στον ημιτελικό της Βιέννης. Αντίπαλός του την Κυριακή ο Κέβιν Άντερσον!

Είναι εκπληκτικός αυτήν την περίοδο…

Μετά τη συντριβή που προκάλεσε στον Ντομινίκ Τιμ μέσα στο “σπίτι” του, ο Κέι Νισικόρι κέρδισε έναν εξαντλημένο αλλά τίμιο Μιχαήλ Κουκούσκιν με 6-4, 6-3 για να προκριθεί σε ακόμα έναν τελικό εντός του 2018 στο οποίο, από το καλοκαίρι και μετά, παίζει πολύ

καλό τένις.

Ο Καζάκος αντίπαλος του προερχόταν από ένα απίστευτα κουραστικό ματς διάρκειας σχεδόν τρεισήμισι ωρών, παρόλα αυτά, ήταν αρκετά ανταγωνιστικός αλλά δεν μπόρεσε να “πλήξει” περισσότερο έναν Νισικόρι στη δεδομένη του φόρμα.

Τώρα, ο Ιάπωνας θα κληθεί να βάλει τέλος σε ένα κάκιστο σερί που έχει από το 2016 και μετά: αυτό των οκτώ σερί χαμένων τελικών!

Ο τελευταίος του τίτλος είχε έρθει στο Μέμφις το 2016 και έκτοτε, σε οκτώ ματς που κρίνουν τίτλο δεν είχε πάρει ούτε ένα με πρόσφατα παραδείγματα τα φετινά σε Μόντε Κάρλο και Τόκιο!

Αντίπαλός του στον φετινό τελικό δεν θα είναι όποιος και όποιος αλλά ένας από τους πιο σταθερούς τενίστες τη σεζόν, ο Κέβιν Άντερσον!

Ο 32χρονος Νοτιοαφρικανός κέρδισε δύσκολα τον Φερνάντο Βερντάσκο με 6-3, 3-6, 6-4 και φτάνει αισίως στον τέταρτο φετινό του τελικό έχοντας όμως μόνο μία κατάκτηση στη Νέα Υόρκη.

Συνολικά, το ρεκόρ του σε τελικούς είναι αποκαρδιωτικό με τέσσερις τίτλους σε δεκαεπτά απόπειρες!

Και οι δυο τενίστες έκαναν σημαντικά βήματα πρόκρισης για το Λονδίνο με την πορεία τους αυτήν την εβδομάδα στη Βιέννη με τον Άντερσον να είναι έβδομος στη λίστα και τον Νισικόρι να έχει ανέβει στην ένατη θέση!

Σάββατο, 27/10: Ημιτελικοί Vienna Open

Nishikori (Japan) beat Kukushkin (Kazakhstan) 6-4 6-3
Anderson (S. Africa) beat Verdasco (Spain) 6-3 3-6 6-4

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ακάθεκτος Νισικόρι στη Βιέννη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα