Αζαρένκα: “Μάλλον ήταν μεθυσμένοι και με γιούχαραν”

Η Βικτόρια Αζαρένκα δεν κατάλαβε το λόγο για τον οποίον το Βρετανικό κοινό τη γιούχαρε κατά την έξοδό της από το Court 1 στη συναρπαστική αναμέτρηση με την Ελίνα Σβιτολίνα την Κυριακή για τον 4ο γύρο του Wimbledon.

Η Σβιτολίνα, μετά από φοβερή μάχη, επικράτησε 2-6, 6-4, 7-6(9) της Λευκορωσίδας με την οποία δεν αντάλλαξαν χειραψία στο τέλος καθώς η Ουκρανή είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δώσει το χέρι της σε Ρωσίδα ή Λευκορωσίδα αντίπαλο, εξαιτίας της Ρώσικης εισβολής στη χώρα της.

Why

would the Wimbledon crowd boo Victoria Azarenka? It makes no sense. It was Svitolina who has unilaterally decided not to shake hands with certain players. I feel sorry for @vika7 ! pic.twitter.com/zPWWqkwOiM

— दिविर जैन (@divirj04) July 9, 2023

Κάνοντας εμφάνιση με γυαλιά ηλίου στη συνέντευξη Τύπου, η Βίκα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από το κοινό στις κερκίδες και εμφανώς εκνευρισμένη  υπέθεσε ότι αυτό ίσως συνέβη λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

“Δεν μπορώ να ελέγξω το κοινό. Δεν είμαι βέβαιη ότι ο κόσμος κατάλαβε τι έγινε. Πιθανότατα καταναλώσανε πολύ Pimm’s σήμερα” είπε η Αζαρένκα.

“Γνωρίζω πολύ καιρό την Ελίνα. Πάντα είχα καλές σχέσεις μαζί της. Οι περιστάσεις είναι αυτές που είναι. Δεν έκανα κανένα λάθος αλλά μερικές φορές έχω άδικη αντιμετώπιση. Δεν θέλει να κάνει χειραψία με Ρωσίδες ή Λευκορωσίδες αντιπάλους. Σέβομαι αυτή την απόφαση. Τι να έκανα εγώ; Να περίμενα στο φιλέ; Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και σεβάστηκα την απόφασή της” πρόσθεσε.

Στα προημιτελικά του Wimbledon, η wild card Σβιτολίνα θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ που έσωσε match points στη νίκη επί της Μπελίντα Μπέντσιτς.

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Αζαρένκα: “Μάλλον ήταν μεθυσμένοι και με γιούχαραν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα