WTA Finals: Πρεμιέρα τη Δευτέρα με Μαρία

Η περσινή ημιφιναλίστ του WTA Finals της Γουαλαδαχάρα, Μαρία Σάκκαρη θα ανοίξει την αυλαία του φετινού τουρνουά που μεταφέρεται στο Φορτ Γουρθ του Τέξας.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/10), περίπου στις 23:30GR-Novasports, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη και πρωτάρα σε WTA Finals, Τζέσικα Πέγκουλα για την 1η αγωνιστική του Nancy Richey Group, μόλις λίγες μέρες μετά την μεταξύ τους μάχη στον τελικό του WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα.

H Πέγκουλα, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε

εύκολα 6-2, 6-3 τη Σάκκαρη στον τελικό του Μεξικάνικου τουρνουά και μείωσε σε 3-2 στο μεταξύ τους σκορ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική αγωνιστική της φόρμα.

“Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι θα είναι εύκολο ματς γιατί την κέρδισα πρόσφατα στη Γουαδαλαχάρα. Εγώ νομίζω ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί θα προσπαθήσει να επιστρέψει και να κάνει αλλαγές. Τα courts είναι εντελώς διαφορετικά εδώ. Οι μπάλες επίσης διαφορετικές. Θα προσπαθήσω να μείνω στην τακτική μου και να εφαρμόσω ότι δούλεψε καλά στη Γουαδαλαχάρα” είπε η 28χρονη Αμερικανίδα ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στη Σάκκαρη.

“Πιστεύω ότι το αξίζω και αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Ήταν μια περίεργη χρονιά αλλά μπορεί να συμβεί στον καθένα” είπε η Μαρία για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στο μεγάλο φινάλε της σεζόν.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο άλλος αγώνας του δεύτερου γκρουπ ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου θα αναμετρηθούν οι δύο νικήτριες της πρεμιέρας και οι δύο ηττημένες, μεταξύ τους.

WTA FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post WTA Finals: Πρεμιέρα τη Δευτέρα με Μαρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα